tisdag 20 mars 2018

Tisdag 20/3-2018 20:14

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt igen hade svårt att somna och sedan när jag somnade så sov jag illa fram till nio tiden i morse. Så kom ur sängen idag till 10:30 fick i mig frukosten och sedan fick jag i mig nästan alla tabletterna idag. Glömde mina b 12 tabletter idag men tog dem senare. Jag fick igår veta att jag saknade b12 och det är inte alls bra men jag vet inte hur illa det var men inte bra. Det har med blod kroppar att göra och har man sedan brist på Folsyra med så är det inte alls bra. Men de har inte ringt om proven så jag skall ta och kontakta sköterskan sedan och höra hur det var. Det är illa om man har både folsyra och b12 man kan få nervskador men jag hoppas att det inte är så illa men jag vet inte just nu. Jag blödde mycket och det kan ha med detta att göra kanske när jag var hos tandläkaren. Men jag skall ta kontakt med sköterskan och höra hur proven var. Så sedan till ett tiden så ringde de från försäkringskassan och så skulle de ringa tillbaks igen men inte idag. Och jag trodde fel om en sak så jag skickade in skatten idag allt stämde så jag skickade in idag så får vi se hur det går när jag skall byta bank med. Så mer? Jo jag fick nya brevet idag på teckningen skall göra till söndag igen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn. Jo jag fick nya kortet idag så jag hoppas jag får koden med imonn så sticker jag till banken imonn eller till torsdag. Men jag kanske skulle sticka imonn även att jag inte fått koden så jag hinner med att betala allt innan det blir försent. Jag tror jag slår en signal imonn och hör mig för om de säger okey så sticker jag med en gång så jag får nya kontot till nästa vecka hoppas jag. Annars blir allt sent. Så mer? Nä jo jag såg en film idag när jag åt hade idag karréer med stripes och såg då en film som hette inhallisions eller nått sånt kan inte stava men ni kan nog hitta den om ni söker på den en ny på Netflix men den var så där lite okey men mest så var den så där. Men nu har jag sett den och kan se mer tills imonn.

TRÄNING: Ja till torsdag kör jag igen om jag bara söver så.

ROMAN: Ja fick inte nått gjort idag på denna punkt men kanske till torsdag om jag sover då hoppas jag att jag är klar med banken ja jag måste byta kort nummer på alla konton med det kommer ta tid. Men jag hoppas till torsdag.

TECKNING: Ja fick idag sista brevet ja inte sista men nästa brev då och det är mode i detta brev skall köra till söndag igen.

MUSIK: Ja blir nog inte nått till denna veckan men jag får se om jag får tid över så skall jag lyssna igen kanske tills imonn.

Så nu är dagen över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: