onsdag 31 januari 2018

Onsdag 31/1-2018 20:09

DAG: Jaha till  natt igen då ja och en skit natt igen kom ur sängen till 11:30 tiden och fick i mig mackor och tabletter. Så sedan la jag ner romanen idag och gick igång med musiken idag igen. Körde den idag fram till 14:00 tiden innan jag la ner. Så till tre tiden så gick jag igång med middagen hade idag fisk och mos och majjo. Såg ett par serier idag när jag åt och så fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo har spelat lite idag men idag gick det inte bra spelade på PC n idag. Så mer? Jo de drog igår men de ringde inte så ingen storvinst men kanske lite ni ser idag på Twitter om det gav nått. Så mer? Fick ett sms idag som jag sedan svarade på. Så mer? Jag har glott på Twitch idag med ett par gånger spel ser man på om ni inte vet och VR chatt. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha idag har jag packat väskan och jag är redo för att köra imonn. Kan bara hoppas att jag sover inatt så.

ROMAN: Ja imonn skall jag köra om jag sover vill säga men tabletterna tar inte längre och sömnen blir kass. Vi får se hur det går inatt.

TECKNING: Ja kör igen till söndag om allt går som jag vill.

MUSIK: Ja idag körde jag igen och idag kom jag upp till G tror jag i alla fall. Spelade in en vers till idag men sedan tappade jag farten och la ner.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: