torsdag 18 januari 2018

Torsdag 18/1-2018 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom ur sängen till 10:30 tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Det som är bra nu är att jag inte behöver vara pigg för jag skriver bara ner det jag redan har skrivit. Så körde detta idag fram till 14:30 tiden. Och till tre så stack jag till träningen och sedan hem igen. Så idag skulle jag göra middag och fick igång allt men jag hade inte kollat moset och det fanns inte nog idag. Så jag fick sätta igång makaroner istället. Så såg en film idag men såg inte klart för jag var sen idag. Så mer? Jo jag tror att jag har serier att se kollade inte detta idag men jag tror jag har att se imonn. Så mer? Jo jag vann inte nått igår heller men kanske idag ser detta när jag kollar mailen idag ni ser på Twitter idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra även om jag var lite seg igång med stretchen idag. Men jag gjorde den ändå.

ROMAN: Jaha till idag körde jag som jag sa över bara skriva ner och då behöver jag inte vara pigg. Men jag tror jag kan skriva även om natten inte är så bra har gjort detta ett tag nu. Så sover jag inte mer än 30-60 och då 40 minuter rem så kan jag köra ändå. Remmen skall vara uppe på 1.30 nått sånt för att den skall vara okey. Men jag kan köra även om den inte är så bra. Har jag kommit på.

TECKNING: Ja idag fick jag nya brevet och det är serier vi tecknar nu i detta brev. Kör till söndag igen.

MUSIK: Ja till tisdag är tanken att jag kör igen vi får se hur det går med det.

Så imonn är det tvätt så jag får inte nått mer gjort imonn. Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: