tisdag 9 januari 2018

Tisdag 9/1-2018 20:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt men jag gick igång med musiken till ett tiden. Så körde sedan detta fram till 14:40 då jag la ner för dagen. Och gick igång med middagen till tre tiden. Hade idag karréer med pommes och såg en serie när jag åt. Så sedan så bäddade jag och sedan har jag glott på Youtube fram till nu. Så mer? Jo det är dragning idag men de har inte ringt så inget stort men kanske lite ser detta imonn när jag kollar mailen. Så mer? Har nu 200 kvar att leva på fram till den 25é blir hårt men det var för att de inte drog från gymmet. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha till träning då skall köra igen till torsdag och sedan även på lördag då det är stretch igen. Men sover jag någorlunda så kommer det bli fint.

ROMAN: Nä kass natt så inget idag men tills imonn hoppas jag om inte så kör jag sång igen imonn.

TECKNING: Ja kör till söndag.

MUSIK: Ja körde idag och det gick så där för jag fick först uppdatera datorn sedan grafikkortet och sedan virusskyddet så det tog tid innan jag gick igång idag. Så lyssnade mest idag och det låter okey inte bra men okey. Så testade jag att lägga kör vad jag kan göra är att gå upp eller ner. Ja eller sjunga höga toner eller låga toner och det är jag inte bra på men det är inte lätt att komma på hur jag skall göra det men jag testade idag och det blev inte bra. Så jag kör imonn igen om jag inte skriver så får vi se om det går bättre imonn. Mer om detta imonn.

Så det var dagen och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: