lördag 6 januari 2018

Lördag 6/1-2018 20:27

DAG: Jaha sen idag igen men nu är jag här. Till natten och en kass natt igen kunde inte somna igår och sov sedan kasst fram tills mobilen ringde till 11:30 tiden kom ur sängen och fick i mig en macka så jag kunde ta tabletterna. Så sedan efter detta så glodde jag på Youtube och till 12:30 tiden kom jag på att jag hade tvätt idag så jag rusade ner och fick in den. Så sedan till 13:15 så var jag nere och hängde upp den och sedan upp igen. Så sedan stack jag ner till 15:45 och hämtade den. Så hoppade stretchen idag hade inte tid och kom på detta idag till 15:30 att jag skulle köra stretch idag. Så en kass dag idag men jag skall inte tvätta på lördagar. Så sedan gick jag igång med middagen till 16:00 tiden hade idag korv och pommes och såg ett par serier när jag åt. Sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag inte gjort mer idag. En skit dag idag. Så mer? Jo vi skall idag se om jag vann nått igår kan ha vunnit upp till under en mille då ringer de inte. Ser detta på Twitter idag om det gav nått. Sedan tror jag att jag hade en rad till idag men de har inte ringt och jag kan ha vunnit under en mille där med ni ser på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn då jag kör teckning om jag sover vill säga.

TRÄNING: Ja det var meningen att jag skulle köra idag men kass natt och kass morgon så sket det sig. Tar igen det till måndag.

ROMAN: Japp inget idag eller imonn men till måndag hoppas jag att jag kan köra igen.

TECKNING: Ja kör imonn skall testa att göra ett par imonn så får vi se hur det går med det.

MUSIK: Jaha har inte gjort nått på denna punkt idag men till tisdag hoppas jag att jag kan igen. Men jag måste göra om mycket innan jag kan sjunga igen.

Så dagen är kass men jag kommer igen imonn med mera då tills dess säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: