tisdag 16 januari 2018

Tisdag 16/1-2018 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen ja dagen innan var det bra men kass igen. Sov 43 minuter rem och det är inte bra. Så kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och sedan tabletterna. Så sedan tänkte jag idag att jag kör roman ändå för jag var rätt pigg idag trotts kass natt så jag gick igång med detta till ett tiden. Körde detta fram till 14:50 tiden då jag la av för att gå igång med middagen. Hade idag köttfärssås och spagetti och såg två serier idag. Såg sista delen av dimman idag avsnitt tio och så en till innan jag fick i mig en kopp kaffe och så har jag inte gjort mer idag. Men en okey dag idag trotts kass natt händer ibland men inte så ofta. Fick två samtal idag med från morsan. Så mer? Jo jag hoppas att jag får en lösning på mitt problem med id felet på datorn. Men det tar illa lång tid innan de hör av sig. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja inget idag jo jag har gjort ryggövningarna men inte mer kör igen till torsdag.

ROMAN: Ja idag körde jag trotts kass natt och det gick bra idag av någon anledning. Har kommit fram till sista personen och han har mer att ge. Skall gå på en andra omgång eller vad det nu är och lägga till mer jag är inte klar med bakgrunden heller på alla där finns mer att lägga till. Så det är nog många omgångar kvar att göra ännu. Men det gick bra idag.

TECKNING: Ja fick inte brevet idag heller konstigt att det inte kommer. Brukar komma till den 15é men inte nu.

MUSIK: Ja idag blev inte nått på denna punkt körde roman istället men vi får se hur det går tills imonn. Om jag sover nog så kör jag roman om inte kör jag musiken igen.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: