måndag 8 januari 2018

Måndag 8/1-2018 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Kom ur sängen till 10:30 tiden idag och fick i mig frukosten och sedan tabletterna. Så sedan gick jag igång med romanen körde den idag fram till 14:30 tiden. Så till tre så stack jag till träningen sedan hem igen och stretch och så middag på det. Så mer? Jo jag fick idag en räkning från nordic wellness att min räkning inte var betald så jag fick ringa och fixa till detta idag. Så nu ligger jag 229 back igen och det är illa för jag hade väldigt lite pengar kvar nu. Så mer? Jo så låg banken nere idag när jag skulle upp och betala och den kom inte igång men jag skulle bara ha slängt allt i webbläsaren så gick den igång igen. Synd att de inte säger detta någonstans. Så mer? En okey dag ändå trotts kass natt så var den okey. Får se vad som händer imonn.

TRÄNING: Japp körde idag och idag körde jag allt nja inte gången den hoppar jag ett tag till. Så och sedan när jag kom hem så gjorde jag hela stretchen och så fick jag i mig middagen. Så en bra dag idag på denna punkt.

ROMAN: Ja körde idag även om jag kom igång lite sent idag efter att jag hade strulat med banken. Fick använda mobilen idag för att få in räkningen.

TECKNING: Ja skall köra till söndag igen.

MUSIK: Ja imonn kör jag om inte annat händer men jag måste göra om sången ta bort det jag la på för det är inte bra. Så kanske jag sjunger lite med imonn. Om grannen inte är hemma.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: