söndag 28 januari 2018

Söndag 28/1-2018 20:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och till natt igen då ja och rätt okey natt inatt. Men jag kom inte ur sängen förrän till 11:30 fick i mig frukosten och sedan tabletterna. Så till tolv tiden gick jag igång med att dammsuga och så efter detta gick jag igång med teckningen. Körde den idag fram till 14:30 tiden då jag la av för jag skulle köpa tandkräm och lite till glömde det när jag handlade förra gången. Men idag köpte jag semlor och tandkräm och en cola. Så sedan gick jag igång med middagen till tre tiden hade idag hamburgare och pommes och såg mer serier. Men jag fick någon som ringde på dörren det var Comhem. Och efter detta så fick jag tre månade gratis c-more och inget mer. Så sedan såg jag klart på serien och såg fick jag i mig en kopp kaffe och så packade jag väskan. Så mer? Ja jag fick inget samtal idag så ingen storvinst men kanske lite ni ser idag på Twitter om det gav nått. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha skall köra igen tills imonn så jag hoppas att jag sover inatt. Men väskan är packad och jag är redo för att köra imonn.

ROMAN: Ja sover jag inatt så kör jag imonn jag hoppas att jag sover inatt.

TECKNING: Ja körde idag men jag hann inte klart idag för jag skulle ut och handla så jag stack och la ner till 14:30 tiden men till nästa vecka så blir jag klar med detta brev.

MUSIK: Ja till tisdag kanske jag kör om jag inte sover så men vi får se hur det blir med det. Jag återkommer till tisdag med mera då.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: