måndag 15 januari 2018

Måndag 15/1-2018 20:16

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt inatt. Vaknade till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och tabletterna. Så sedan gick jag igång med romanen till ett tiden var lite sen idag att komma igång. Så sedan så körde jag detta fram till 14:30 då jag la ner. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Stretch och så middag på det. Jo jag tror jag glömde säga att jag åt middag igår med jag hade kotletter med pommes men jag stekte fel så ena kotletten blev inte genom stekt. Så kass dag igår men bättre idag. Så såg näst sista avsnittet i dimman idag när jag åt. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med efter middagen. Och så bäddade jag med. Så mer? Ja jag vann inte nått lördag och söndag men jag fick lite så jag kunde spela denna veckan med. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja gick bra idag men när jag kom hem så var jag rätt seg men jag gjorde stretchen och allt ändå idag så jag är nöjd med dagen. Jo jag har blivit lite vigare nu jag hade ont i vänster ben men inte så mycket nu så det har blivit bättre och det är bra. Kör jag ett tag till så kommer jag snart tillbaks igen där jag var innan jag slutade.

ROMAN: Ja idag gick jag tillbaks igen och gjorde om förra gången så läste jag bara men inte idag då skrev jag med. Så en bra dag idag.

TECKNING: Ja jag fick inget brev idag så kommer nog imonn brukar komma till den 15é och det är idag. Men vi får se tills imonn.

MUSIK: Ja då kanske det blir lite musik imonn om jag inte sover vi får se.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: