torsdag 4 januari 2018

Torsdag 4/1-2018 20:27

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt vaknade ett par gånger men sov ändå rätt okey. Kom ur sängen till 10:50 tiden och fick i mig frukosten och sedan tabletterna med. Så sedan gick jag igång med romanen till 13:00 tiden körde sedan fram till 14:30 tiden. Så till tre stack jag till träningen sedan hem igen och stretch och så middag på det. Såg en serie när jag åt idag har hittat Sherlock på Netflix och såg idag ettan omgång fyra. Så mer? Jo efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så glodde jag lite på Youtube på Nintendo. Så mer? Ja mer jo det är spel idag men de har inte ringt så ingen storvinst men kanske lite. Ser detta imonn när jag kollar mailen så ni får veta imonn på Twitter om det gav nått. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen tills imonn. Då det inte är tvätt tvätten blir till lördag tiden var upptagen.

TRÄNING: Ja idag gick det bra även om jag inte gjorde allt jag hoppade gången idag igen men jag tar igen det sedan.

ROMAN: Ja idag kom jag igång igen även om det inte var så länge så kom jag igång igen idag. Körde en timme lite mer och det gick bra idag hoppas att jag kan komma igen snart. Till imonn?

TECKNING: Ja skall köra till söndag igen så hoppas jag att jag sover den natten så.

MUSIK: Ja kanske imonn om jag inte sover så bra så kanske jag kör imonn om inte annat så lyssnar jag igen ett tag. Men sover jag så kör jag roman imonn.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: