fredag 12 januari 2018

Fredag 12/1-2018 20:10

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt till inatt. Kom ur sängen idag till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och så till ett tiden gick jag igång med musiken. Men det gick inte bra idag så ja la ner till 14:30 tiden. Så stack till ICA för att handla lite sedan hem igen. Jo jag spelade lite idag med men det gick inte bra idag dog och dog och dog. Så mer? Jo till 15:30 tiden gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg två serier när jag åt idag. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag lite till och det gick som innan inte bra. Så mer? Jo hade hoppats att vinna idag men det ringde inte så ingen storvinst men kanske lite ni ser imonn på Twitter om det gav nått. Så mer? Jo morsan ringde idag med en signal. Så mer? Nä en kass dag idag fick inte mycket gjort men jag kunde inte skriva så jag gick igång med musiken men det gick inte heller idag fick inte nått gjort idag. En skit dag idag.

TRÄNING: Ja om jag sover inatt så kör jag imonn så jag kommer igång med stretchen igen har gjort nu två gånger denna veckan så jag hoppas att jag sover inatt med. Ja i alla fall så jag kan köra detta.

ROMAN: Nä kass natt och inte nått på denna punkt idag. Men kanske tills imonn. Tummarna tack.

TECKNING: Ja söndag kör jag igen.

MUSIK: Nä jag lyssnade idag och försökte få till något med det gick inte kan inte komma på hur jag skall göra när jag skall sjung höga toner. Det fungerar inte att använda magen då blir det pressat ljud och det låter inte bra och då vet jag inte hur man gör sedan. Men jag kanske kommer på om jag fortsätter att försöka hoppas jag.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: