torsdag 11 januari 2018

Torsdag 11/1-2018 20:24

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen trotts att jag tog starka tabletter så kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten och mina tabletter. Så sedan testade jag lite idag att skriva men det gick inte idag så ja la ner. Så spelade lite Nintendo idag men det gick inte heller så bra. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Stretch och så middag på det. Såg en serie idag eftersom jag var sen idag så hann jag inte mer än en. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med. Så mer? Har glott på lite spel ja det är VRchat fattar inte vad det går ut på men jag ser ändå. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja gjorde allt idag utom gången men jag var sen idag så jag hann inte med mer än en serie. Men det tog emot idag efter kass natt igen men jag fick ändå det gjort så okey.

ROMAN: Ja jag gick igång med detta idag men jag fick inget gjort så jag la ner kommer gå tillbaks igen och gå igång igen med det för jag gjorde inte nått idag mer än läste det jag hade skrivit idag. Vi får se imonn.

TECKNING: Ja kör till söndag igen.

MUSIK: Ja kanske imonn om jag inte sover så kör jag imonn. Om jag sover så kör jag roman tror jag. Men efter träningen så brukar jag sova kasst så vi får se tills imonn.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: