onsdag 17 januari 2018

Onsdag 17/1-2018 20:21

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen men jag kunde ändå köra romanen idag igen. Kom ur sängen till 10:30 tiden fick i mig frukosten och tabletterna och så gick jag igång med romanen till 13:00 tiden. Körde den sedan fram till 15:00 och idag blev jag klar med denna omgången. Så sedan har jag spelat idag Nintendo och det gick bra idag på spelfronten. Så mer? Jo morsan ringde en signal idag med. Så mer? Jo till 15:30 tiden gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en serie och sedan tänkte jag gå igång med en film men gav upp idag hade inte lust att se idag mer. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag lite till. Ja mer? Jo jag fick inget samtal igår vid nio tiden då dragningen är men jag kanske vann lite ändå som de inte ringer om. Ja om det är under en mille tror jag att de inte ringer. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen tills imonn.

TRÄNING: Jaha till imonn så är jag redo för att köra har packat för imonn och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag sedan.

ROMAN: Ja idag så blev jag klar med omgång tre såg jag idag när jag kollade filerna jag kommer gå igång med omgång fyra denna gången och sedan är det omgång fem nästa gång jag kör. Jag numrerar filerna så jag kan hålla reda på dem och det var tre nu så fyra blir det när jag är klar. Och då blir det omgång fem nästa gång jag går igång med att skriva om igen.

TECKNING: Ja jag undrar varför inte nya brevet kommer? Skall se om det inte kommer imonn så skall jag ta och dånga ett mail till dem och undra vad som hänt.

MUSIK: Ja om jag sover så kör jag roman imonn. Så får vi se till fredag nä då är det tvätt så till tisdag igen om jag inte sover.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: