fredag 5 januari 2018

Fredag 5/1-2018 20:25

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och tabletterna. Så och jag bestämde mig för att inte göra nått idag igen. Så till 14:30 tiden så stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Jo innan detta så såg jag ett avsnitt av Sherlock och när jag kom hem så gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med pommes och såg en sista avsnitt av Sherlock och så fick jag idag i mig två koppar kaffe för jag tog ingen i morse. Så mer? En skit dag idag och jag hoppas på bättre imonn och därför är det bättre att tvätta på fredagar då jag ändå sover kasst än lördagar då jag kan göra annat. Så mer? Jo de ringde inte idag så ingen storvinst man kanske lite ni ser imonn på Twitter om det gav nått. Så mer? Jo jag skannade datorerna idag redan på morgonen ja klockan var nog elva eller så när jag gick igång. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja imonn är det tvätt och så skall jag köra stretchen med tror jag går igång med den till två tiden så är jag klar innan jag går ner och hämtar tvätten sedan.

ROMAN: Ja skulle ha kört idag om jag fick sova men så var inte fallet och jag fick inget gjort idag. Men jag kan bara jag sover lite bättre så kan jag köra.

TECKNING: Ja vi får se vem jag tecknar av till söndag. Har inte valt ännu men jag skall ta någon känd tänkte jag och så göra en karikatyr så jag återkommer till söndag med detta och hur det gick.

MUSIK: Ja idag så lyssnade jag och nä det var inte bra men jag tror jag måste lägga annat på sången och så artikulera mer men det kan vara det jag lägger på med vet ej vad jag skall lägga på och det finns massor att lägga på skall ta en dag och pilla med detta men inte idag. Det lät inte bra så jag la ner för dagen och gick igång med skannern.

Så dagen är över och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: