måndag 1 januari 2018

Måndag 1/1-2018 20:06

DAG: Jaha till natt igen och en små kass natt igen kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten och sedan tabletterna. Så sedan gjorde jag inte nått fram tills klockan slog 15:00. Nä det var inte sant jag köpte en bok igår nä i lördags och jag fick två betalningar såg jag idag. Jag mailade om det men det gick inte så jag får ringa imonn och ta bort det. Så glömde jag betala en räkning så den kom in sent måste ringa om det med. Så mer? Jo jag tränade och så hem igen och så hoppade jag stretchen idag igen och gick igång med middagen. Så mer? Jo jag vann inte nått igen men till denna veckan så smäller det till eller hur? Så mer? Jo jag spelade lite Nintendo idag igen och det gick bra. Ja det var allt för idag ses igen imonn. Jo så glömde jag av att önska gott nytt år gjorde det efter igår om någon såg.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra ändå tills jag skulle köra stretchen då tappade jag farten och la ner. Jag måste komma igång igen jag är illa stel och jag måste köra till torsdag igen. Hoppas att jag sover bättre då.

ROMAN: Ja kass natt igen så inget idag men tills imonn kan jag hoppas i alla fall.

TECKNING: Ja kör till söndag igen har gjort ett par karikatyrer av mig själv och jag fick stor näsa på båda. Dock tror jag att jag lägger lite för mycket detaljer i det för att det skall bli bra. Men jag kör igen till söndag.

MUSIK: Ja vi får se hur natten blir så kör jag imonn om jag sover så kör jag nog roman sover jag inte bra så kör jag musik istället. Mer om detta imonn.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: