fredag 26 januari 2018

Fredag 26/1-2018 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bättre natt inatt men inte bra. Sov 60 inatt men fick inte mer än en timme rem och då är det inte så bra. Men bättre än innan. Så kom ur sängen till tio tiden och fick i mig frukosten och så väntade jag på att klockan skulle slå tolv och till 12:40 tiden så stack jag till ICA för att handla. Fick i första rundan med köttet och andra allt annat än kött. Men det blev dyrt idag och jag fick inte mycket pengar kvar. Skall till läkaren med till nästa månad och då skall jag ha 300 så jag har lagt undan detta idag. Så får vi se hur mycket jag får kvar denna månaden men det blir inte mycket kanske 300 eller 400 hoppas jag för då kan jag klara mig till den 25é. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till tre tiden eller lite efter idag. Hade idag hamburgare och stripes och såg två serier när jag åt. Och idag köpte jag två öl med alkoholfritt. Så mer? Sedan har jag glott på lite Twitch och jag kunde inte ta mitt användarnamn men såg idag att jag hade gjort ett konto innan så jag drog ett mail om det idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen tills imonn.

TRÄNING: Jaha skall köra imonn igen ja inte igen men tills imonn skall jag köra om jag sover vill säga jag hoppas det för jag har hoppat nu ett par dagar så jag skall gå igång igen tills imonn.

ROMAN: Japp kör imonn om jag sover nog hoppas komma upp på en 60-70 så kör jag imonn och med rem på 1,30 nått sånt så kör jag igen.

TECKNING: Ja till söndag är det dags igen då skall jag göra sista teckningarna och så en serie på fyra rutor så är det brevet klart.

MUSIK: Ja till tisdag är tanken om jag inte sover så kör jag men sover jag så kör jag roman och då kommer jag inte hinna med denna punkt heller. Vi får se hur det går.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: