måndag 30 juni 2008

Måndag 30/6-2008 21:42

DAG: Ja kom upp idag till elva tiden men vaknade ett antal gånger innan dess, så jag var rätt seg. När jag kom upp så sket jag i att smörja mig för det tar så jävla tid att torka. Så jag körde frukosten sen tog jag det lugnt, lyssnade på musik tills klockan slog ett. Sen var det lunch som gällde idag körde igång den lite tidigare idag av nån anledning. Så sedan var det lugnt tills jag drog på träning vid fyra. Middag på det när jag kom hem och jag skall kolla på extrema byggnader när jag är klar med detta. Såg på det men pausade till det så jag kan se det sen efter bloggen. Det var ett bygge i spanien lite konstigt var det med.

TRÄNING: Japp gick bra idag kommer gå bra att höja nästa vecka. Men de har flyttat alla cyklar, cardiomaskiner och löpband in till ett annat rum. Så idag när jag körde intervallen så var det illa jobbigt, kändes lite svårt att andas där inne. Men det kan vara inbillning med, nu var det varmare idag med. Men fan vet om det var tillräckligt med luft där inne. Jag orkade kanppt nått alls det var skit tungt idag. Cykeln stoppade två gånger, förra vecka gick det hur bra som helst. Tror ändå att det var luften där inne, eller kanske att det var nymålat det luktade lite. Men det var jävligt jobbigt att köra intervall idag, va det nu var så var det så. Vi får se till torsdag om det blir samma.

NOVELL: Japp imonn kör jag igång med kylen, även om jag tror jag skall ändra namnet på den. Men det är bara arbetsnamnet så, jag har på det hela taget kassa namn på mina noveller. Jag är inte bra på att hitta på namn till dem. Det brukar bli kylen undrar vad den handlar om? Typ så blir det, men men det blir nog bättre med det med så småningom. Skall köra på storyn imonn så kommer jag nog igång med att skriva till ondag. Vi får se.

Näe kort blogg idag många samtal idag just som jag skall göra det jag skall göra. Men jag säger HEJ! :D :P :D 

Inga kommentarer: