söndag 15 juni 2008

Söndag 15/6-2008 20:01

DAG: Japp bra natt för en gångs skull, händer då och då att jag får en bra natt som inatt. Vaknade upp idag vid tolv, frukost på det sedan stack jag ner med soporna och dammsög. Efter detta vad det dags för träningsmatslagning, så när detta var klart så var det dags för middag. Körde chili con carne idag med ris, det gick snabbt för den var fördig lagad bara att värma upp. Undertiden jag åt det så kollade jag på en film. Vad jag kan minnas så har jag sett den en gång förrut, länge sen. Sedan har jag på nått sätt lyckats att stänga av en inspelning så jag skall kolla upp tid idag och ställa om den. Jo även har jag glömt att säga till att gratis film tiden har gått ut det var inte en månad som jag trodde mer två veckor nått sånt. Slöe dag idag inte gjort nått alls skulle bara haft nån bra film att kolla in men så är icke fallet.

TRÄNING: Japp ny vecka imonn på träning kan hoppas att det går lika bra som förra. Så får vi hoppas att det lagom tills tisdag blir gött väder igen så jag kan cykla igen.

NOVELL: Ja jag sa igår att jag kanske skall köra på novellen idag men det sket sig. Jag har hittat på lite idag men inte skrivit ner nått hade inte nog för det idag, och ingen lust alls till det. Men kör igen till tisdag på romanen så får vi se när novellen kommer igång någon gång. Och snart är det midsommar med skall nog till morsan då så sparar jag lite mat, middagar. Men kommer bli lite tunt med novell för ett tag nu fram över, tack vare helger och sånt.

Näe slöe söndagen är över, kan bara hoppas på att jag fått in en hög med nummer på lotto idag, ja igår men jag får det inte förrän idag. Ni håller väl tummarna va? HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: