fredag 13 juni 2008

Fredag 13/6-2008 20:07

DAG: Japp här igen mot alla odds, ja vet inte om jag hade nåra odds emot mig direkt men jag är här ingen allafall. Kom idag först till sans vid sex tiden sedan igen vid elva då jag steg upp. Frukosten på det sedan var det tvätt vid tolv idag. Slängde in det och en timme senare så var jag nere för att hänga upp den samma. Men ena masiknen hade inte centifugerat (heter det så?) så jag fick ställa om den och hängde upp det andra undertiden. Hade massor med tvätt idag, min tid jag ville ha var upptagen så jag har inte tvättat på tre veckor. Torkskåpet blev helt fullt, sedan efter jag hägt upp det stack jag till ica. 200 idag nu är det 700 kvar hoppas att det räcker. Men jag läste på apoteket idag att man kan delbetala det så det får jag köra på. Skall lägga upp det på internetbank så blir det lite billigare. Tror det gick på 1900 nått sånt istället för 1800 som det brukar då betalar man 170 per månad. Det finns inget annat sätt jag måste ha antibiotikan så får det bli. Skall höra med dem om man kan betala in mer om jag får råd. Jo jag får se om jag kör kvar på aftonbladet det är inte många som läser där en fem eller nått sånt plus att det är jobbigt att lägga upp det med. Skall kolla ett par dagar men det får vara vardagar helgen är det illa tunt som läser. Men vi får se jag kommer upplysa er som läser detta på aftonbladet om det blir så.

TRÄNING: Jo glömde säga det igår det gick lättare på intervallen igår. Men då hade jag inte cyklat alls på tisdag heller.

NOVELL: Japp imonn smäller det igen, jag har bestämt en ny novell tills när jag är klar med romanen, ja inte klar med tar en paus med den, kylen heter den. Har inte så mycket på den än så länge men hoppas komma på mer med tiden. Kan erkänna att det är lite tunt med noveller just nu men jag har mailmeningar som kanske kan ge nått. Vi får se om jag kan lägga till lite till till novell listan.

Näe nog för idag säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: