lördag 28 juni 2008

Lördag 28/6-2008 20:01

DAG: En rätt bra natt men jag vaknade ett antal gånger innan jag gick upp till halv elva. Kan säga att jag kände mig trött imorse men beslöt mig för att gå upp ändå. För att jag skulle kunna köra igång med novellen i tid. Stod upp och fick i mig frukosten sedan efter denna så drog jag igång med novellen. Men idag drog det ut på tiden så illa att jag fick skippa stretchen, var klar till halv sex idag. Middag på det sedan har jag inte gjort ett dugg idag. Men jag har känt mig stressad idag känns inte rätt att skippa stretchen men hellre det än att äta till åtta tiden. Så skall se en rulle, nja säg en dvd, till söndag på comhem. Kan meddela att det utbud de har är inte mycket att hänga i granen. Men jag fick två fria filmer så jag tog en, invation eller är det inavasion? tror jag att det heter. Kommer köra igång 18:31 imonn då hoppas jag att jag har fått i mig lunchen och kan kolla, annars får jag se den sen. Jag spelar in den så blir det snålt med tid så tar jag det lugnt. Kan meddela att jag inte kommer göra nått alls imonn, känner för att ta det lugnt en dag. Får bara laga träningsmaten, dammsuga och middag på det så är det lugnt sen. Så slöe dag imonn tack vare stress idag har inte lust med nått alls imonn.

TRÄNING: Japp missade stretchen idag körde ihop sig rejält idag. Men jag har nog inte missat nån gång stretchen så det är lugnt.

NOVELL: Japp kom igång bra idag och i bra tid med. Men det tog en illa lång tid att skriva ner det sen. Jag skrev från halvtolv till fem då jag skulle skriva in det i dokumentet, trodde då att det skulle räcka med en timme att få in det. Kan säga att jag fick ur mig 14 sidor idag, (detta är på handskrivet papper inte på dokumentet där blev det sex) det ramlade på rätt bra idag. Men när klockan slog fyra så var jag långt ifrån klar. Det tog till halv sex innan jag fick ordning på det. Jag rättade och ställde texten rätt, jag läste inte igenom det alls idag orkade inte idag. Så jag skall gå igenom det nästa gång jag kör på den igen. Jag fick inte till det som jag ville men det går att ända sen nästa omgång. Fick inte till känslan av ondska i det jag la till. Men jag vet vad jag skall  lägga till så det är lugnt. Stämningen skall vara tung ändå utspelas den i ett paradis på Thailand. Då är det viktigt att få nått fel som tycker ner den bliden av perfekt paradis. Men det lägger jag till nästa omgång. Har skrivit en lapp om det till nästa gång. Jag har kommit upp till 48 sidor idag och 17495 ord, så det går framåt iallafall. Kan nog komma upp i en 50-60 sidor iallafall tror jag. Så skall jag dela dem i åtta det blir en sju sidor per kapitel. Sedan återstår problemet att dela upp det på ett bra sätt. Känns inte som det kommer gå men vi får se när den dagen kommer. Och det är en bit kvar ännu.

Japp säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: