tisdag 24 juni 2008

Tisdag 24/6-2008 20:01

DAG: Äntilgen en rätt bra natt, vaknade vid nio sedan tio och tillsist vid elva tiden då jag gick upp. Eftersom det var sent idag så skippade jag att smörja in händerna skulle tagit för lång tid innan jag kom igång med novellen. Så frukosten sedan körde jag igång med novellen, ja eller romanen som den skall kallas, alltså tävlningsnovellen som jag kallat den förut här. Det går som roman i tävlnigen men det är en novell som jag skall göra till roman och bygga på, får se om jag lyckas med det nån gång, vi får hoppas på det. Körde fram till kvart över tre då jag gav upp för dagen. Sedan var det middag och jag kollade lite på teven undertiden jag åt. Skulle kollat på mythbusters med men jag hade sett avsnittet så jag raderade den. Sedan när jag åt lunch vid sex så drog jag igång med sista delen av terminator, ja för denna sesong iallfall. Det kommer annan serie på samma tid under sommaren så jag har kvar inspelningen ändå för att se var det är. Jag hörde nått om tidsresor eller nått sånt, vi får se nästa tisdag var som finns på hårddisken då.

TRÄNING: Japp körde ingen cykel idag alls för kallt ändå klarnade det upp så man kan hoppas på bättre väder snart. Körde en stretch med armhävning som vanligt idag.

NOVELL: Japp körde på den idag men kom igång lite sent, och lägg där till att det tar ett bra tag att läsa igenom 42 sidor, så när jag läst klart så var det dags för mjukis. Sen efter det kom jag inte igång förrän till tre igen. Jag kollade då var jag skulle lägga in tilläggen, jag markerade sidorna och kollade så att det stämde in med handligen. Jag kan säga att det tar lång tid att kolla upp tider årtal och annat så det stämmer med det som sas innan. Det är det som tar tid innan man kan börja skriva, men jag har fått det klart till lördag som blir nästa dag då jag går på den igen. Lite att göra ett par dagar nu fram över. Men den känns bra på det hela taget, vet inte heller vad jag skall lägga till mer. Men ligger den en månad till så kommer det nog upp mer att få in, hoppas jag iallafall. Tävlingen skall ha en inre och yttre spännande handlig, det tror jag att jag uppfyller. Men jag har sagt det förr de vill inte ha skräck alls så ni vet det. Men jag sickar in ändå, man kan aldrig veta vad som händer. Även om tävlingen för min del är över så fort jag skickat in, chansen att jag kommer med är nog lika med noll.

Japp ännu en dag till ända lite soligare idag dock än på ett tag. Jag säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: