söndag 29 juni 2008

Söndag 29/6-2008 20:01

DAG: Idag sov jag länge ända till halv elva, men jag gick upp trotts att jag var lite trött. Så frukost på det sedan drog jag igång med dammsugningen. Efter detta så stekte jag träningsmiddagarna så var det klart. Jag satte igång med middagen tidigt och stretchade innan med så jag skulle ha tid att få i mig luchen innan dvd startade. Jag fick i mig lunchen till kvart över fem så det gick illa fort idag tack vare att jag startade tidigt. Så mer? Näe jag har inte gjort nått alls idag på det hela taget. En typisk slöedag, som jag vill att söndagarna skall vara. Lyssnat mycket på musik idag, jo det med. Jag såg lite på invasion men fan hade ingen lust att se idag så jag lät hårddisken spela in den så ser jag en nannandag. Kollade en halvtimme nått sånt sen gav jag upp.

TRÄNING: Japp imonn är sista vecka på denna tyngd då skall jag ha med mig en penna och få upp tyngden till nästa steg. Det är inte så lätt för amerikanerna har ett underligt mätsystem för vikt. Dom är lite efter så de mäter i små stenar, slappa nypor och långa fötter. Därför går det inte att veta vad nästa steg är i kilo det hoppar mellan fyra och fem kilo. Det innebär att jag måste skriva in det på papper för att få det rätt. Så det blir penna med till imonn. Men det skall nog gå bra att höja tror jag ändå, var lite tveksam till det lite tidigare i bloggen. Så skall jag till nästa söndag se om jag har ökat på muskelstroleken nått. Men jag tror inte de, vi får se.

NOVELL: Japp tänkte igår att jag skulle köra på kylen idag men kände inte alls för det för dra igång till tisdag. Men story och lite till så får vi se om jag kan köra igång till onsdag med den, ja att börja skriva alltså.

Japp dagen lutar mot slutet och jag måste säga HEJ! :D :P :D

Skall för skojskull lägga in en karta i denna blogg får se om det fungerar över allt. Min blogg går nog bra men blogger och aftonbladet kommer nog inte att fungera men här kommer min lokalision just nu.

Kan meddela att hela programmet låste sig fungerade inte alls ingen karta kom fram. Suck.

Inga kommentarer: