torsdag 26 juni 2008

Torsdag 26/6-2008 21:42

DAG: En ganska bra natt inatt, vaknade till nio men låg ända till tio innan jag kom upp idag. Lite tidigt att gå upp men det blev inte mer sömn idag. Frukost på det sedan var det tid att vänta tills klockan skulle slå 13:45 då det var lunch. Men där emellan var jag ute i affären ica och köpte ägg och krossad tomat som jag inte fick igår. Lunchen gick ner idag med, det blir godare att äta när jag kommer upp i tid. Sedan väntade jag tills klockan slog fyra då det var dags för täningen. Jo idag fick jag räkningen på gasen som försvann den 29/5 det ger 15 dar, va? Jo de hade stängt av gasen den 12/6 det ger 15 dar som jag betalat för trotts att jag inte kunnat använda gasen. Skall ringa dem imonn det ger inte mer än 50 spänn men jag har inga stålar alls så jag vill faktiskt ha dom. Får se vad de säger imonn när jag ringer. Nu kostar det nog en 50 lapp att skicka pengarna men det är inte mitt problem. Vi får se imonn.

TRÄNING: Japp körde idag och jag tror att jag kommer kunna höja om en vecka iallafall. Gick väldigt bra idag lätt på det hela taget, och jag blev klar tidigt idag med. Så näst nästa vecka kommer jag höja igen. Innan dess kommer jag väga och mäta mig, tror dock inte nått har hänt mer än att jag gått ner ett par kilo. Magen har gått ner, och vikten har gått ner men inget annat tror jag har hänt. Känns inte som det, men det känns bra att jag gått ner i vikt, och detta trotts att jag inte cyklat alls på ett bra tag. Det går åt rätt håll ändå, tillslut.

NOVELL: Ja inte idag men imonn, nej, lördag blir det ju. Då skall jag köra på tävlingsnovellen en runda igen. Så får jag hoppas jag kan komma på nått bra att lägga till sen. Vet inte riktigt vad jag skall bygga ut men kommer nog på nått. Sedan får den ligga en månad till innan jag går på den igen. Så skall jag köra på med "kylen" har inte alls mycket på den men jag har funderat ut en hel del men inte skrivit ner det, hoppas att det kommer fram när jag går på den.

Näe dagen är till ända och jag säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: