tisdag 17 juni 2008

Tisdag 17/6-2008 20:02

DAG: Japp kom upp rätt sent idag men tog på salvan och låg till tolv innan jag kunde gå upp. Kan lägga till från igår att jag sket i salvan igår för jag vaknade så sent. Sedan körde jag på med romanen tills en halv två nått sånt. Då stack jag till apoteket för att få ut min antibiotika. Kan säga så här lite tyst att jag förfaskade datumen för att kunna få ut det. Jag hade andra recept som jag fått samtidigt men de gick ut 6/6-08 men detta recept fanns det inte datum så så jag satte 27/7-07 på det för det hade gått ut med. Men det gick bra och jag fick fylla i ett papper för att få på avbetalning. Skall lägg in som e-räkning så fort jag fått det på posten. Då betalar jag minst ligger på en 1900 istället för 1800 eller nått sånt. Så kom hem och fixade middag såg terminator näst sista avsnittet för denna säsong nästa är sista. Sedan hade jag spelat in mythbusters med jag hade sett det avsnittet så jag rederade det. Skall till morsan och farsan till midsommar sticker till fredag så jag kommer igen igen till söndags kväll med blogg igen. Om ni undrar var jag tagit vägen, så skall jag kolla aftonbladet bloggen igen om jag inte har över tio nu så kommer jag lägga ner den. Det är jobbigare att lägga upp med men det beror på hur många som läser. Skall kolla varje dag fram till den förste då jag tar mitt beslut.

TRÄNING: Japp träningen gick bra igår och det känns lite idag faktiskt ändå. Lite underligt att det känns när det inte kännts nått på många veckor innan? Skumt. Men nu är det en dag till torsdag sedan är det lungt tills nästa måndag, ja hos morsan alltså. Jo cykel inte idag heller men hoppas snart det blir bättre väder snart. Även om jag nog har gått ner lite ändå så skulle det vara bra med lite cykel denna sommar.

NOVELL: Japp det var ganska segt med ett samtal innan jag satte igång med romanen. Men fick ut ett par tre fyra? sidor ändå idag. Även om jag inte kunde hålla på så länge eftersom jag skulle till apoteket med. Men det är ny dag imonn hoppas på bättre dag imonn så jag kan få lite bättre start på dan. Jo glömde det här ovan glömde går att ta sömntabletterna vid halv tio, så jag tog dem sent och somnade sent med.

Jass ny dag till ända säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: