torsdag 19 juni 2008

Torsdag 19/6-2008 21:41

DAG: Äntligen en bra dag, ja den börjar alltid med natten, och den var bra med. Vaknade upp till halv ett så det blev sen start men det gick bra ändå. Brukar va lite svårt att få i sig lunchen när det blir sent men så icke idag. Startade dagen med lite musik fram till lunch vid 13:45 tiden, men idag startade jag lunchen lite tidigare faktiskt. Så sedan tog jag det lugnt tills det var dags för träning. Tränings dagar brukar bli lite korta i blogg väg, så även idag har inte hänt nått alls. Japp nu kommer midsommar och jag drar till lilla mammsingen så jag kommer igen till söndag med en lite resume över helgen. Ett par öl hoppas jag att jag kan få i mig iallafall. GLAD MIDSOMMAR alla som läser, ha det bra och drick inte mer en en liter sprit i stöten. :) Glöm inte andas med emellan. Puss....

TRÄNING: Japp igen är det dags för träning och idag gick det lätt och kändes bra hela träningen. Varmt var det iallafall trotts att det regnade när jag gick och regnade mer när jag gick där ifrån. Lite trögt gick det på intervallen men det var först när jag körde rodden som det blev segt. Jag segade i benen idag när jag rodde, av någon anledning så drog jag ner tempot. Men jag satte högre fart när jag såg att jag sackade, så det gick bra ändå. Brukar hålla 2.30-2.39 ibland kommer jag under detta med. Men kommer jag upp till 2.40 så kör jag långsmat. Sedan när jag kör hårt så ligger jag på 2.10-2.20 inte över 2.20 det brukar gå bra det med. Så mer? Nä.

NOVELL: Japp inget alls idag på denna front, nu kommer det dröja tills tisdag innan jag kör igen. Och då blir det tävlingsnovellen.

Jag säger ha det bra tills vi möts igen på söndag. HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: