fredag 27 juni 2008

Fredag 27/6-2008 20:01

DAG: Japp bra natt igen, ja iallafall så sov jag gott tills jag vaknade. Jag var uppe ett par gånger på toa men vid nio igen så vaknade jag upp. Försökte då somna om men det gick inte så jag stod upp till tio. Då jag inmundiga frukost och lyssnade på musik fram till tolv, då det var dags för tvätten. Fick in den och lyssnade på musik igen en timme tills det var dags för att häga upp den just sagda. Efter detta så vilade jag ett tag, det var varmt i tvättstugan. Så rinde jag till göteborg energi om gasen. Men de sa att det inte gick nått att göra, man får betala fram tills dess att gasen stängs av. Även om man inte kan använda den, gaskillen sa den 12 och då fick jag betala tills dess men gick inte att göra. Lite underligt ändå, min spis kom in 29:e men 12/6 stängdes gasen av. Hade då killen stängt av gasen en månad senare så har jag fått betala för en månad till. Ja ja inte mycket att göra de blåste mig på 50 spänn, inte mycket penagar men för mig som inte har mycket så är det dock 50 spänn åt skogen. Så jag drog sedan efter samtalet till apoteket där jag hämtade min medicin men allt fanns inte inne så jag får gå tillbaks igen på måndag, och få resten. Så drog jag därifrån och till ica men när jag skulle gå till kassan så kom jag ihåg att jag skulle köpt omega3 och vitaminer på apoteket. Så jag fick gå tillbaka igen, drog loss på 250 spänn, men jag behöver dem så det får gå. Nu har jag 500-600 hundra kvar som skall räcka till nästa månad. Kommer bli illa hårt det. Jag skall erkänna att jag inte har full koll på hur mycket jag har kvar, allt är inte draget men nått sånt blir det nog. Hårda bud i bredarud, jo gömde det innan, innan jag var på apoteket och ica så klippte jag mig äntligen. Sex veckor sen sist, men med de pengarna jag har kvar så kommer det nog inte räcka till en gång till nästa vecka. Vi får se hoppas jag vinner på lotto eller nått sånt. Kan meddela att ni inte var vidare på att hålla tummarna jag vann inte nått i onsdags. Men ni behöver inte deppa ni får en ny chans till imonn, håll båda tummarna så jävlar smäller det, eller vad tror ni?

TRÄNING: Japp bra träning igår, och på det en stretch idag innan middagen som gick bra. Skall bli skojigt att se om det gjort nått på biceps måttet, jag vet inte kan ha ökat lite. Inte som förra gången när jag gick upp en centimeter, men lite tror jag. Hur mycket man kan gå upp utan att äta preparat har jag ingen aning om, vi får se nästa söndag om jag har ökat nått.

NOVELL: Japp idag har jag gått hela dan och kört på tävlingsnovellen. Har (det finns ett ord för detta men kan inte det just nu kanske efterforskning är bra?) gjort research (Detta ord kan jag inte stava till men det är det ordet jag vill använda fick slå upp det in engelsk ordbok på forska) på Thailand idag. Fick upp på internet om det slog även på wikipedia där det mesta finns gratis att komma åt. Har idag kommit på en stick historia som jag skall lägga till. Men jag kan inte lägga till lång historia det passar inte in i resten av berättelsen. Det måste passa ihop. Men jag kom på en grej idag när jag gick här och funderade. Det var just denna historien, det har även relevans längre bak i berättelsen. Så den kommer passa in bra och jag har även fått till rätt stämning i den trotts att den utspelar sig i ett paradis, som Thailand är, ja jag menar ett semester paradis. Den kommer bli bra som utfyllnad och så är handligen med för att föra allt framåt. Så man inte skriver bara för att få upp sidantalet. Tror det blir bra men det återstår att se imonn, och kanske på söndag om jag kör då.

Japp ännu är dagen till ända, ja inte än på ett tag men bloggdagen är för mig till ända. Så jag säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: