måndag 9 juni 2008

Måndag 9/6-2008 21:41

DAG: Idag stod jag upp lite senare vid tio tiden, men vaknade tidigt där innan. Men jag låg efter jag kom upp, (ja då gick du inte upp då? jo jag var uppe men la mig igen, så var det) så jag tyckte att jag fick ur sömnen innan jag gick upp. Så frukost på det sedan musik tills klockan slog 13:45 då det var lunch, då stängde jag även av musiken. Så sedan var det lungt fram tills det var dags för träningen. Sedan var det stretch och middag på det, kom in på nån kanal som hade lady in the water. Får se om jag kan spela in den nån gång i framtiden, började se den men den slutar så sent så. Jo sedan glömde jag säga att jag börjat blogga på blogger med igår. Så om ni ser mig på blogger så hej här är jag, vill ni veta mer så kolla in på www.henrikporali.se där finns jag, ja eller lite mer av mig. Om ni är intresserade vill säga.

TRÄNING: Japp idag gick det bra lite trögt på benen men jag har ju börjat cykla så det är nog därför. Sedan gick det illa trögt idag på intervallen, om det var för jag inte sovit så bra senaste dagarna eller om det är för cyklingen. Kanske inte var så pigg imorse som det kändes när jag låg kvar ett tag, jag vet inte men trögt var det iallafall. Lyften gick bra då med undantag av benspark. Men det är kontigt när jag kör första settet så är det trögt sedan andra lättare, nått skumt är det.

NOVELL: Japp nu är det på det ingen tills imonn igen, och då är det inte novelll som gäller utan roman. Men mer om det imonn.

Näe tangenterna tar inte alls bra idag för tycka fem gånger innan de tar, jobbig. Nä nu är det HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: