torsdag 12 juni 2008

Torsdag 12/6-2008 21:41

DAG: Japp idag kom jag först till sans vid sex tiden då jag var uppe på toa. Sedan igen till tio tiden men då somnade jag om igen. Sen slog klockan elva då stod jag upp, ja nått sånt elva inte exakt, så in tror det. Frukost på det sedan musik fram till halv två, sen efter det var det dags för lunch. Jag vaknade idag vid sex och hade ont i alxeln jag hade på nått sätt skrapat av hud på min högra axel. Väldigt skumt om jag får säga det, kände av det igen när jag duschade efter träningen. Fan vet vad jag har gjort, men huden är borta där inte så mycket men en ganska bra bit. Så efter luchen som smakade gött idag med, detta tack vare att jag kom upp i tid. Vaknar jag sen så är jag mätt efter frukosten. Så sedan har jag inte gjort många knop idag inte. Drog till träningen och sedan hem och middag på det. Jo jag köpte pustmedel igår till spisen det gick bort med en gång. Man skall torka av hällen efter man torkat den, så den blir torr, för vatten bränner in i den. Så jag tog ett par droppar pustmedel sedan var det borta. Detta skall man göra en gång i veckan, och det går bra att använda yes på den. Gick på 130 spänn, hmm sa nog det igår om jag inte minns fel. Så mer då? Ja tvätt imonn så det blir en lugn dag imonn med.

TRÄNING: Japp det gick bra dag men triseps eller va fan det nu heter var tungt idag med. Tror jag har klarat av det andra men inte den den är fortfarande tung, tar lite längre tid med det. Men det är inte mer än fjärde veckan ännu så det blir nog bra med det med så småningom. (fint svenskt ord det) Idag gick det bättre med armarna sista settet brukar vara lite tungt men inte idag det gick lätt. Hade lite längre vila idag med kan nog bero på det med.

NOVELL: Ja lördag då kör jag på igen. Har lagt till en hel del till tävningsnovellen kom på det inatt. Ja när jag vaknade så hade jag redan kommit på det, på papper alltså, men ändrade lite i det till  det bättre.

Japp nog för idag tack för idag HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: