lördag 14 juni 2008

Lördag 14/6-2008 20:01

DAG: Ja eller rättare sagt får vi börja med natt, somnade nån gång vid två tiden kom till sans ingen vid tre sedan fem sex och sist sju då jag gick upp. Men andra ord kass natt som fan, jag tänkte bara förklar om ni inte fattade det innan, tror nog att ni hänger med ändå. Så tänkte då tidig morgon så då får jag massor gjort, och det brukar bli så om inte dan blir kass med. Men inte idag jag duschade och fick i mig frukosten sedan tog energin slut. La mig och låg nog två timmar orkade inte gå upp och göra nått alls. Då hade jag redan lurarna på och skriv musiken på, men som sagt kan man inte så kan man inte. Så gick sedan upp igen då tröttheten lagt sig igen och hade illa svårt att komma igång. Nån gång vid tio tiden så var jag redo att ge upp och lägga denna dag till de kassa som kommer då och då. Men så blev inte fallet utan plötsligt så kunde jag koncentrera mig och jag körde igång med romanen. Så var kar till en halv två tiden idag då jag tog en mjukis sedan så höll jag mig lugn tills stretchen vid fyra. Efter denna så var det dags för middag, kareer och pommes idag var ett tag sen nu. Så sedan har jag glott på teven discovery storm chases eller hur det nu stavas. Men de fick inget denna gången heller, det är en gubbe som inte gör som han skall. Han litar inte på radar mannen som dock har haft fel ganska ofta. Men idag så slockande datan och när han fick omstart på den så vände han bilden åt fel håll. Men kamerkillen gjorde inte som han sa så de missade tornadon två gånger. Så som om ni ville veta det också, näe!

TRÄNING: Japp igen cykel idag heller men det tar jag igen om ett par dar då det blir gött väder igen, hoppas jag. Stretchen gick iallafall bra idag, gick illa lätt idag trotts att jag inte hade cyklat före. Men nästa gång jag skall cykla så kommer det bli uppför jag fick en karta från hitta.se där fanns höjdskillnader med inte på eniro.se lite kasst det tycker jag. Sedan har det ett par gånger slutat att fungera när jag söker på gator i kartan, fan vet vad det är men jag tar hitta istället. Där fungerar det alltid iallafall.

NOVELL: Japp inte novell utan roman just nu. Seg start idag men lyckades ändå få ur mig en sex sju sidor idag med. Är ganska nöjd med det med tanke på den kassa natten. Och jag fick börja på andr blocket med, så nu är jag över 70 sidor in på storyn. Och jag har kommit till punkt 5 av 20 det blir nog en roman av det ändå. Om den sen blir bra det återstår att se. Skall imonn köra igång på kylen, ja iallafall lite om jag får tid. Har tänkt lite på den, ja det är nästa novell som jag skall köra på om ett tag, men måste nog ha lite mer ändå att gå på. Så imonn skall jag köra dammsugan sedan tömma soporna och sen kan jag nog gå på kylen lite hoppas det blir så, vi får se.

Japp kass natt blev ändå en bra dag så jag säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: