onsdag 11 juni 2008

Onsdag 11/6-2008 20:03

DAG: Japp vaknade första gången till tio tiden men låg kvar behövde inte gå upp då. Nästa gång jag vaknade så var klockan elva eller lite över så då var det dags att stiga upp. Frukost på det sedan vid tolv tiden så drog jag till min lille kompis, jag fick lämna en kopp kaffe som jag inte hann dricka upp. Efter träffen så drog jag med hjälp av trean, ja spårvagnen alltså, till järntorget sedan en bit upp på linegatan. Där jag inkpte lite pustmedel till spisen, och en skrapa till den samma. 130 bagare gick det hela på lite mer än jag hade tänkt mig. Nu har jag 900 kvar att leva på. Men kom hem och fick i mig min lilla mjukis sedan var det dags för middag. Tog tre av morsans hemlagade hamburgare och drog på dressing, lök och ketchup. Till denna anrätting tilltog jag mos gött mos, det var gott. Under tiden jag njöt av detta så tog jag och slog på en dvd i hårddisken, superman. Jag vet i fan var väl inte mycket att ha på det hela taget, dock har jag inte hunnit se klart den ännu . Många samtal mellan. Hann dock att få i mig lunch med mellan tven och samtalen.

TRÄNING: När jag kom hem från min lilla tur så körde jag en ryggstretch och ett par set armhävningar. Sedan var det mat. Nu är det träning imonn som gäller, får hoppas det går bra som innan.

NOVELL: Japp inget på denna frot idag hann inte med idag. Men till fredag, näe på fredag är det tvätt som gäller. Det får bli lördag som blir dan då jag kör på igen.

Japp dagen till ända och jag säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: