måndag 23 juni 2008

Måndag 23/6-2008 21:41

DAG: Förbannat kass natt, somnade bra igår men vaknade till tre. Då var jag klar vaken, så det skulle inte gå att somna om. Jag satte på mig mobilen och lyssnade till musik fram till sex, då jag igen kände mig lite trött. Så jag chansa på att jag skulle kunna somna, och det gjorde jag en timme, sedan var jag vaken ett tag och somnade en timme till. Vaknade igen och så somnade jag en timme till, detta tog slut till tio. Då gick det inte att somna igen, suck. Så jag drog i mig frukosten och satte på mig lurarna igen, vid ett så tog jag av mig dem och vid kvart i två så satte jag igång med lunchen. Den gick ner och dagen har sedan varit väntan på att träningen skulle dra igång. Jo igår glömde jag göra träningsmat så efter bloggen fick jag dra till ica igen och köpa krossad tomat. Jag gjorde köttfärssås som jag la in i kylen en och frysen en. Sedan drog jag till träningen det var varmt idag, ja inte ute där var det illa kallt i vinden. Men varmt på träningen. Så hem och stretch och middag på det. Ja nu var det inget mer idag jo lite till blir det allt. Onsdag så skall jag betala räkningar och kanske köpa mat. Sedan fredag så är det klipp och tvätt.

TRÄNING: Japp det var illa varmt idag tror inte det var så varmt sist det var varmt. Vet inte om det är lite åska i luften som gör att det blir varmt eller vad det nu är. Vänster benet gör ont när jag gör benspark första settet, kan inte förstå varför? Och varför gör det då inte ont andra settet? Skumt. Det blir nog svårast när jag skall höja sen bensparken, och givetvis axlarna som vanligt. Har ont när jag kör en övning på axlarna, vet ifan vad jag skall göra åt det. Jag kan hålla emot med höger men inte med vänster. Jag får helt enkelt fuska på det, inte hålla emot. Det finns ingen annan lösning på det.

NOVELL: Japp har just kommit på att det blir en kort vecka på tävlingsnovellen får nog gå över på nästa med. Onsdag är det mat och torsdag träning fredag tvätt och klipp så då är det bara lördag kvar och tisdag, får se om jag kör söndag med, kanske annars går jag över till nästa vecka med. Jag idag när jag vaknade så kom jag på en hel del att lägga till, så jag anteckande det med ett par mellanrum imorse. Men hur lång den blir får vi se, har dock ett par ideer om tillägg så vi får se.

Japp ännu en dag till ända säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: