torsdag 31 maj 2018

Torsdag 31/5-2018 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt sov 64 och fick en timme rem inatt så en okey natt inatt. Kom ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:30 då jag la ner för dagen. Och till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Stretch och så middag. Satte igång att se en film idag men hann inte se klart idag ser imonn. Så  mer? Jo jag spelade lite Nintendo idag och nu har jag kommit fram till tredje sista scenen. Jag har två kvar och sedan har jag tagit första svärds kampen. Vi får se hur det går med det. Så mer? Jo morsan ringde idag med till två tiden tror jag att det var. Hon har det jobbigt i värmen och så har hon slagit i benen hon ramlade och slog sig. Så mer? Jo jag träffade en granne utanför idag när jag kom hem från gymmet. Så mer? Nä nu kommer jag inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde allt nä inte allt idag jag hoppade ett par övningar idag min mage var inte okey den har varit kass länge men mer idag än andra dagar så jag hoppade ett par övningar idag.

ROMAN: Ja körde idag och det gick rätt okey även om jag nog behöver lite mer bra sömn innan jag kan köra för fullt igen.

TECKNING: Jaha kör till söndag igen och om jag sover kasst så skall jag köra dessa dagarna med.

MUSIK: Jaha kommer nog inte köra på ett tag jag hoppas att jag kan köra romanen nu tills den är klar om jag sover vill säga.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: