måndag 28 maj 2018

Måndag 28/5-2018 19:37

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen sov inatt 37 och det är skit. Kom ur sängen till 11:00 men fick inte i mig frukosten förrän till 11:40 idag. Så sedan har jag inte gjort nått idag kass natt så jag sket i allt idag. Till 15:00 stack jag till träningen och sedan hem igen. Så idag så körde jag stretchen och gick igång med middagen efter detta. Så såg en serie när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? En skit natt men träningen gick bra idag trotts kass natt. Så och nu kan jag säga att jag kommer strema till söndag jag har kommit på hur jag skall göra så till söndag så kommer jag köra min första stream igen. Så mer? Jo jag fick ett samtal med från morsan idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen tills imonn. Så hoppas jag att jag sover bättre tills imonn.

TRÄNING: Ja väldigt svettigt idag när regnet strömmade ner men idag trotts kass natt så kör jag allt och sedan också stretchen. En bra dag idag på denna punkt.

TECKNING: Ja kör till söndag igen hoppas jag för jag skall ta och köra igång streamen till fem istället för sex. Men sover jag så är det lugnt.

ROMAN: Ja inget idag men jag hoppas jag sover bättre inatt vi får se.

MUSIK: Ja vi får se när jag kör igen. Det tar nog ett tag innan jag går igång igen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: