lördag 26 maj 2018

Lördag 26/5-2018 19:46

DAG: Jaha till natt igen och inatt var en annan granne uppe så jag sov inte så bra inatt heller. Låg på en timme rem och det är inte okey. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och så väntade jag på att klockan skulle slå ett då jag stack  till ICA för resen av mina varor. Idag köpte jag för allt jag hade så nu får jag leva snålt fram till nästa löning. Så kom hem och så kollade jag lite på Youtube och jag hade ställt in allt för imonn. Så jag har spelat lite Nintendo idag har gått igång med svärds kampen ettan och jag tar lite och lite så jag gjorde lite idag. Och jag dog på eldbollarna ja vet det är inte bra att dö på dem när de är  så lätta att döda. Men jag dog fem sex hjärtan igår men idag gick det bra. Så mer? Jo jag sa igår att jag sänder imonn till sex på kvällen 18:00 ni kan se på Twitch men då måste ni ta och ladda ner och skaffa konto så det är lite jobb med det. Men om ni ser på Youtube så är det inget mer än att se. Så men det kommer inte upp med en gång utan jag lägger upp det kanske till söndag om jag hinner annars till måndag. Så la jag på reklam jag vet inte hur detta fungerar men jag kanske kan tjäna lite pengar men jag vet inte. Jag såg igår att det tar 48 timmar innan det kommer upp så det syns inte än. Men hur det kommer vet jag inte jag vill ha det sist på sidan men jag vet inte hur det kommer upp. Men jag hoppas att jag kan fixa till det om det kommer hur som helst. Så mer? Jo jag gick  igång med middagen till tre tiden hade idag hamburgare och pommes och såg en serie när jag åt. Efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja hoppade stretchen idag igen eftersom jag köpte mat så hann jag inte med. Och jag lyckades ta fel kaffe så jag fick tillbaks igen och byta detta så jag hann inte med stretchen idag.

ROMAN: Ja inget idag men till måndag hoppas jag att jag sover så jag kan gå igång igen med denna punkt.

TECKNING: Ja kör imonn så jag hoppas att jag sover bra så jag kommer upp i tid så jag kan köra innan jag skall spela till sex tiden.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: