lördag 12 maj 2018

Lördag 12/5-2018 19:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag tror att jag sov rätt okey inatt men när jag kollade mobilen så hade den stängt sig så jag fick inget från den. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och så gick jag igång med att fixa datorn körde det länge innan jag tillslut hittade vad det var. Men jag hade redan formaterat disken det skulle man inte göra jag trodde det var virus så jag gjorde det men inget försvann från den. Det var ett fel vid uppgraderingen som jag tog bort idag vid tre tiden. Så sedan gjorde jag en snabb stretch och så gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med ris och såg en serie när jag åt. Efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så la jag in nytt i forumet. Så mer? Jo jag spelade lite spel idag igen mini ninja som jag fick igår. Så mer? Jo grannarna var uppe med så jag sov inte bra innan jag somnade inatt. Så mer? Jo jag fick problem att hämta programmen jag fick av Wacom och jag tror inte jag kan få igen dem heller jag hade ingen kod. Men vi får se vad de säger om det. Så mer? Nä nu vet jag inte mer eller? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde lite ben idag i alla fall så det är viktigast för det gör illa ont att stretcha dem nu. Kör jag ett par dagar till så går det bort.

ROMAN: Nä inte nått idag jag hoppas att jag kan sova bättre så jag kan få tillbaks närminnet igen. Det är illa svårt att skriva när man inte minns vad man har gjort innan. Men vi får se hur det går med de nya tabletterna får ta ett tag till innan jag säger hej.

TECKNING: Ja jag hoppas att jag sover inatt så kör jag imonn. Hoppas att jag kommer upp i tid imonn.

MUSIK: Ja vi får se hur jag gör med sången jag kan inte gå upp eller ner för då går jag för högt eller för lågt. Och jag kan inte säga om jag tar rätt ton eller inte och jag vet inte varför jag inte kan höra detta heller. Men till tisdag så köar jag igen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: