lördag 5 maj 2018

Lördag 5/5-2018 19:31

DAG: Jaha till natten igen då  ja och sov så där inatt igen men det kommer nog ta ett tag innan jag sover okey igen. Vaknade idag och var seg så idag låg jag ända till 14:00 jo jag var uppe och tog tabletterna och fixade till mig sedan la jag mig igen. Kom upp och pillade lite med datorn och sedan satte jag mig och spelade lite. Så till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg två serier av samma serie när jag åt och så fick jag i mig en kopp kaffe med. Sedan spelade jag lite till och så bäddade jag sängen. Så mer? En kass dag men jag hoppas att jag inte blir trött av tabletterna det blev jag inte förra gången i alla fall. Så kommer jag sova bättre med tiden jag tar dem. Jo igår fick jag fixat ett problem med datorn så nu har jag bara två kvar som förhoppningsvis blir klara till nästa vecka. Så mer? Nä jag kommer inte på mer att säga idag så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Ja kör till måndag igen hoppade stretchen igen idag men jag hoppas att jag sover till måndag och då kör jag allt igen. Måste gå igång med stretchen igen nu.

ROMAN: Ja till måndag hoppas jag.

TECKNING: Ja jag hoppas att jag sover som jag skall inatt och så kör jag teckningen imonn men jag tror att det tar ett tag till innan jag sover igen.

MUSIK: Ja till nästa vecka då jag hoppas att jag inte blir så trött så jag inte kommer upp jag blev inte det första gången jag tog tabletterna så jag hoppas att det går över om det nu är tabletterna som göra det. Men måndag eller tisdag hoppas jag.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: