onsdag 9 maj 2018

Onsdag 9/5-2018 19:03

DAG: Jaha till natt igen och kunde inte heller inatt somna som jag ville utan låg länge innan jag somnade. Och inatt vaknade jag ett par gånger med men hade ändå hyfsad sömn inatt. Kom ur sängen till 10:30 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med sången igen idag till ett tiden. Körde den sedan fram till tre tiden och gick då igång med middagen. Hade idag fiskpinnar och mos gott mos och majjo. Såg två avsnitt serie idag när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Ja mer? Kanske har jag vunnit lite igår ser idag så glo på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Jo jag har kört igång alla spel som måste startas för att komma med på listan. Ja mer? Nä inget mer idag ses igen tills imonn. Jag hoppas att jag kan somna tidigare så jag kommer upp till sju tiden men just nu vill det inte alls. Jag kommer hålla på ett tag till och sedan får jag göra om planen. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så vi ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja skall köra tills imonn igen och då hoppas jag att jag sover så jag kan köra hela stretchen imonn.

ROMAN: Ja vi får se om jag sover så kanske jag kör igång med denna punkt imonn men jag tror att jag dröjer ett tag till innan jag går igång. Jag hoppas att jag sover ett tag så jag jag sedan kan göra roman på morgonen och så musik på efter middagen.

TECKNING: Ja jag kör på söndag igen på denna punkt. Vi hoppas på sönm.

MUSIK: Ja det är underligt men ibland tar jag allt hur lätt som helst och ibland så går det inte alls. Problemet är att jag inte vet hur jag gör när jag klarar av det så jag kan inte göra om sedan heller. Imonn är det söndag så jag kör inte imonn. Kommer igen till fredag.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: