måndag 14 maj 2018

Måndag 14/5-2018 19:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt inatt jag sover inte längre som innan. Fick inatt 44 och jag skall ligga på en 60-70 för att det skall vara okey. Kom ur sängen idag till 10:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag på omgång fem. Körde den idag fram till 14:30 tiden sedan till tre stack jag till träningen och sedan hem igen.  Och idag körde jag hela stretchen och allt jag skulle. Så sedan fick jag i mig middagen hade inte köpt nått denna veckan så jag tog köttbullar men jag fick bara 9 det fanns inte fler. Så såg en serie när jag åt idag och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe som jag inte har druckit upp ännu. Så mer? Ja jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen imonn på romanen mer om detta nedan. Så mer? Skall ut imonn för att köpa lite tomat igen 3 stycken som räcker till fredag då jag köper 4 som räcker fram till tisdag igen. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag så körde jag allt och jag gick igång med en gång när jag kom hem. Så en bra dag idag. Men  jag kommer få köra i 20 veckor inte 16 som innan. Nu går vikterna upp med 7 kilo och då kan jag inte öka igen förrän jag har kört 20 veckor. Det är jävligt illa att de ökar så mycket men det finns inga andra så jag för köra som det är.

ROMAN: Ja körde igång idag men jag la ner att läsa för jag kommer ändå inte ihåg vad jag läser så jag körde med en gång. Men det gick bra trotts lite kass natt.

TECKNING: Ja kör till söndag igen får se när nya brevet kommer nu. Brukar komma till den 15é men inte alltid.

MUSIK: Ja vi får se hur jag sover inatt och hur jag gör imonn.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: