söndag 6 maj 2018

Söndag 6/5-2018 19:33

DAG: Jaha till natt igen då ja och igår hade grannen folk hemma som inte gick förrän sent hur sent vet jag inte men jag sov inte bra inatt. Vaknade till sex sju tiden men låg kvar till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med att dammsuga. Så när detta var klart så gick jag igång med teckningen. Men jag var seg och körde inte mer än en timme idag. Till tre tiden så gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med stripes och såg två serier ja det var samma serie men två avsnitt. Så sedan spelade jag lite Nintendo och sedan också lite på datorn. Men jag dog med en gång och la ner. Så mer? Jo jag ringde till morsan idag en signal. Så mer? Nu hoppas jag att jag sover bättre inatt så  kanske jag kan gå upp till sju tiden och sedan hinna med både roman och sång. Men det beror på hur natten är som vanligt. Jag kan tänka mig att jag sover i en vecka sedan borde jag kunna komma upp tidigare igen. I alla fall hoppas jag på det. De säger att man inte kan ta igen sömn men jag hoppas att jag sover så pass bra att jag sedan blir pigg när jag vaknar till sex sju tiden. Ja ni får veta imonn hur det gick. Så mer? Nä nu kommer jag inte på mer att säga så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn.

ROMAN: Ja om jag sover inatt och grannarna inte stör mig så kör jag imonn. Jag har inte kört på ett bra tag nu så imonn så kör jag igång igen.

TECKNING: Ja seg idag men jag fick ändå till det idag och jag är nöjd med det jag gjorde även om det inte var så mycket gjort idag. Men jag kan köra annan dag om jag inte sjunger då så kör jag lite teckning igen.

MUSIK: Ja om jag sover inatt och kommer upp till sex sju tiden så skall jag köra sång med. Tanken är att jag kör skalor för att öva upp örat att höra tonerna. Just nu så hör jag inte om jag kommer upp till tonen. Men om jag övar så hoppas jag att jag hör detta och kan sjunga bättre än innan. Vi får se om jag kommer igång imonn eller inte.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: