söndag 13 maj 2018

Söndag 13/5-2018 19:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt var grannen igång igen med att flytta möbler eller vad det nu är han flyttar. Så jag sov inte så bra men jag fick ändå 60 idag och en okey natt i alla fall. Kom ur sängen till 11:00 tiden och fick i mig frukosten och så satte jag igång med att dammsuga. Så efter detta så gick jag igång med teckningen körde den idag fram till 15:00 ja lite innan för jag hann med att spela lite spel innan jag gick igång med middagen. Det var mini ninja jag spelade jag tog första bossen idag. Så jag hade idag en karré och en kotlett och till detta hade jag pommes. Så såg en serie när jag åt idag och sedan fick jag i mig två koppar kaffe för jag glömde ta i morse. Så sedan spelade jag lite till och kom en bit till. Så mer? Jag kan ha vunnit igår ser idag ni får veta på Twitter idag om det gav nått. Men ingen storvinst i alla fall men kanske lite. Så mer? Nä jag kommer inte på mer att säga idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan och jag är redo för att köra imonn. Om jag sover vill säga det är inte så bra som det var i början med tabletterna men rätt okey om bara grannen inte möblerar om för då vaknar jag igen. Så om jag sover så kör jag allt stretchen med imonn så vi hoppas på sömn inatt.

ROMAN: Ja om jag sover inatt så kör jag romanen imonn. Skall då läsa igenom allt första sedan skall jag gå igång igen med omgång fem. Vi hoppas att jag sover inatt.

TECKNING: Ja idag gjorde jag hela brev 21 och då kommer nästa till denna veckan som kommer tror jag. Det blev så där idag men jag kommer köra igång sedan när alla breven är klara och gå igång med att teckna mer en gång per vecka räcker inte.

MUSIK: Ja vi får se till tisdag hur jag gör jag kanske kör roman om jag inte sover kasst då kör jag musiken. Vi får se.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: