måndag 7 maj 2018

Måndag 7/5-2018 19:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och igår kunde jag inte somna som jag ville utan låg länge först började grannen att flytta möbler igen och sedan satte han igång att snarka. Så jag somnade inte som jag ville igår igen. Och jag låg idag ända fram till 11:30 innan jag kom upp. Men jag sov rätt okey ändå såg jag idag när jag kollade mobilen men jag var ändå seg om det är tabletterna som gör det eller inte vi får se hur det går framöver. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen mer om detta nedan. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Så gjorde lite stretch idag och så gick jag igång med middagen. Så såg en serie när jag åt idag och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag har idag köpte en app för väder det som fanns med Windows är kass den visar 13 grader när det är 21 ute så jag bytte bort den och tog en ny den kostade 24 så det var inte dyrt. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Så hoppas jag att jag sover bättre inatt. Jag hoppas att jag inte sover så bra nu kommer försvinna snart för jag har lagt mig så här till ett tiden i massor år så det tar nog ett tag innan jag kan sova igen. Men jag hoppas att det inte tar mer än en vecka så sover jag igen vi får se.

TRÄNING: Japp körde idag men jag hoppade stretchen idag igen jag körde benen idag som är viktigaste att köra för det gör ont att köra nu så jag måste köra dem nu tills det går bort.

ROMAN: Ja körde klart idag och skrev sedan ut men jag får se när jag går igång igen jag måste sova bättre först så jag kommer vänta ett tag tills jag sover igen. Hur lång tid detta nu tar en vecka hoppas jag.

TECKNING: Ja kör till söndag igen.

MUSIK: Ja om jag håller upp lite med romanen tills jag sover så kan jag köra musiken igen om jag sover nog för detta. Vi får se imonn hur natten är ibland sover jag och ibland sover jag inte och jag vet inte varför jag inte sover eller sover jag gör inget annorlunda tror jag i alla fall. Men mer om detta imonn.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: