tisdag 8 maj 2018

Tisdag 8/5-2018 19:01

DAG: Jaha jag igen och idag är jag ännu tidigare än innan för jag kan inte somna som jag vill så jag tänkte om jag går upp tidigare så kan jag det. Så idag går jag upp till 19:00 så förhoppningsvis så hinner jag slappna av och somna som jag skall. Igår somnade jag inte som jag ville heller så jag låg länge och kom ur sängen till 10:30 tiden jag vill komma upp till sex sju tiden men då somnar jag inte när jag lägger mig. Så idag kör jag tidigare och så hoppas jag att jag kan slappna av och somna till 22:00 tiden idag. Men det kommer nog ta ett par dagar innan jag kan så jag kör ett tag och ser hur det går. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med sången idag till ett tiden. Körde idag till tre tiden om jag inte minns fel mer om detta nedan. Och då gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med pommes och såg en serie när jag åt idag. Och jag såg bara en för jag ville inte bli sen idag så jag kommer i säng i tid. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag lite på Nintendo. Men jag bara dör så jag la ner. Så mer? Jo jag var ute idag med jag stack till ICA för att handla lite. Jag köpte lite som jag gjorde slut på  innan och lite godis ja chips och ostbågar. Så mer? Jo jag sov rätt okey inatt har sovit okey i tre dagar och det är ju bra men jag hoppas att jag kan somna tidigare så jag kommer upp tidigare med. Jag fortsätter experimentet och så ser vi hur det går. Mer om detta imonn.

TRÄNING: Ja kör till torsdag så hoppas jag att jag sover så kör jag stretchen med igen.

ROMAN: Ja idag valde jag sång och hoppade romanen idag men kör sång imonn med så till torsdag då är det söndag då kör jag romanen igen. För då är nog grannarna hemma så då kör jag inte sång alls. Men till fredag nä då är det tvätt men jag kanske kan köra lite sång mellan tiden. Vi får se till fredag.

TECKNING: Ja till söndag kör jag igen.

MUSIK: Ja idag körde jag skalor och idag kom jag på att jag kan spänna tre oktaver och det är ju okey även om jag vill klara mer. Så jag kommer upp två oktaver men rösten är inte helt ren så jag får öva mer tills jag kan klara det. Och så en oktav ner men rösten är inte heller här ren så jag får ta och öva mer på det med tills imonn hoppas jag om jag sover.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: