lördag 31 augusti 2024

Lördag 31/8-2024 19:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt kom grannen hem sedan just som jag skulle lägga mig med så jag låg länge vaken innan jag somnade. Så kom igång idag till sex tiden kom sedan ur sängen till 8:30 tiden fick i mig frukosten och så la jag mig igen låg idag till 14:00 då jag kom upp och satte mig och läste ett tag sedan gick jag igång med romanen mer om detta nedan. Sedan till 16:45 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med potatis och sås och såg inte på nått idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha inget idag på denna punkt.

ROMAN: Jaha idag fick jag lite gjort efter att jag hade läst ett tag fick jag igång romanen igen och körde ett tag innan jag la ner för dagen körde inte så länge men jag tror att detta kommer fungera att köra igen. Vi hoppas på detta i alla fall.

MUSIK: Jaha inget här idag heller.

Jag säger Tjingeling!

fredag 30 augusti 2024

Fredag 30/8-2024 19:43

DAG: Jaha idag kommer jag på annan tid jag kommer gå igång till 19:40 istället för 19:30 jag har ändrat på dagen jag kan inte sova så jag sover på dagen och då tänkte jag att jag går upp till 14:00 tiden och läser en bok och sedan går jag igång med romanen fram till 17:00 då jag går igång med middagen och sedan till 18:00 tar jag min tablett och så får jag i mig kaffet till mellan 19:00 och till 19:40 så hinner jag få i mig det med ny dag idag kommer köra men så på måndag och onsdag så kommer jag inte köra romanen för jag hinner inte när jag skall på gymmet till 15:00 så de dagarna hoppar jag romanen. Så till dagen kom igång idag till mitt i natten och sedan till 8:30 kom jag ur sängen och fick i mig frukosten och så la jag mig igen fram till 14:00 idag och då var jag ute och handlade sedan hem igen. Så fick jag påsar och hållare till soporna idag träffade fastighetsskötaren idag och fick då. Så sedan till 17:00 gick jag igång med middagen hade idag fläsk och potatis och löksås och såg lite av filmen jag såg igår men såg inte klart idag heller. Ser en annandag. Så sedan fick jag i mig två koppar kaffe och så fick jag ändra tiden för jag skulle inte hinna annars att dricka mitt kaffe igen. Så gick jag igång med skannern till nio i morse men denna datorn gjorde något fel och jag fick starta om den idag till 15:00 tiden så den går ännu.

TRÄNING: Jaha inget här idag igen.

ROMAN: Jaha idag så fick jag inget gjort eftersom jag var ute och handlade till två tiden men tills imonn hoppas jag att jag kan köra igen.

MUSIK: Jaha inget idag på denna punkt.

torsdag 29 augusti 2024

Torsdag 29/8-2024 20:01

DAG: Jaha sen idag igen glodde på Youtube idag igen. Men till natten och en kass natt igen trotts en tablett till men jag hoppas att det tar ett tag innan det går igång. Så jag la mig igen fram till 14:00 idag igen sedan kom jag upp och spelade jusant igen ett tag. Och sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med potatis och sås idag igen. Såg på en film men såg inte klart idag hade inte lust nya om apornas planet såg som sagt inte klart idag utan gav upp och la ner sedan fick jag i mig kaffe igen.

TRÄNING: Jaha inget idag igen.

ROMAN: Ja jag glodde lite när jag tog blodtrycket idag i alla fall.

MUSIK: Nej inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! 

onsdag 28 augusti 2024

Onsdag 28/8-2024 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov illa fram till sex tiden sedan kom jag ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så la jag mig igen fram till 14:20 tiden sedan stack jag till gymmet och sedan hem igen. Mer om detta nedan. Fick igång middagen och såg inte på nått idag igen och sedan fick jag inte i mig två koppar kaffe igen. Men jag fick ett sms idag från sköterskan att jag kan ta två tabletter så jag hoppas att detta hjälper mig att sova igen. Vi får se tills imonn.

TRÄNING: Jaha körde allt idag men hoppade gången igen tappade farten och la ner.

ROMAN: Jaha inget här idag igen.

MUSIK: Nähä inget här idag igen.

Jag säger Tjingeling!

tisdag 27 augusti 2024

Tisdag 27/8-2024 19:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen somnade igår och kom igång idag till tre tiden låg sedan till sex sju tiden innan jag somnade igen kom sedan upp till åtta tiden och kom sedan ur sängen till 8:30 tiden. Fick i mig frukosten och så la jag mig igen fram till 13:30 tiden då jag gick igång med ett spel jusant som jag spelade ett par timmar nja en timme nått sånt var det nog för till 14:00 tiden stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Gick igång med middagen till 14:50 tiden då skalade jag potatisen sedan åt jag till 15:30 hade idag karréer med potatis och sås idag igen. Kommer inte ihåg vad jag såg på så det var nog inget viktigt idag och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover bättre inatt igen så kör jag igen tills imonn.

ROMAN: Jaha fick ett mail igår och nej de ville inte ha den heller så nu är det bara två kvar som skall svara och nej jag tror inte längre på att de vill publicera den heller. Men ett förlag skall säga varför de inte vill och det kan jag använda hoppas jag i alla fall. Det andra förlaget svarar nog inte alls och då vill de inte ha den heller.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling!

måndag 26 augusti 2024

Måndag 26/8-2024 20:04

DAG: Jaha idag kom jag till sans till sju tiden kom sedan ur sängen till 8:30 tiden fick i mig frukosten och så la jag mig igen låg idag till 14:20 jag var illa seg idag. Och sedan kom jag upp och fick igång gymmet till 14:40 tiden stack jag och sedan tränade jag och så hem igen. Mer om detta nedan. Fick igång middagen och såg inte på nått idag igen men efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha idag körde jag allt men hoppade gången ja i alla fall lite jag gick nästan en tjugo minuter sedan satte jag igång att svettas illa och jag la ner gången. Jag tror att det är för att jag sover sämre som jag inte orkar köra allt på gymmet jag hoppas att jag kan få den andra tabletten snar igen.

ROMAN: Jaha inget idag heller.

MUSIK: Och inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! 

söndag 25 augusti 2024

Söndag 25/8-2024 19:43

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov illa fram till sju tiden kom sedan ur sängen till 8:30 tiden fick i mig frukosten och så la jag mig igen fram till 13:30 tiden jag la mig igen efter att jag hade betalat räkningarna fram till 15:20 tiden då jag kom upp och fick igång middagen. Och sen idag fick jag i mig middagen till 16:45 tiden då jag tog min tablett. Såg idag en film men såg inte klart idag hade inte lust att se. Men efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen och så avkalkade jag kaffebryggaren.

TRÄNING: Jaha idag packade jag väskan och jag hoppas att jag sover bättre inatt och så kör jag igen tills imonn.

ROMAN: Jaha hoppas på att de kommer fram till att jag kan ta en tablett till hoppas på nästa vecka igen då. Så kör jag igen på denna punkt igen då.

MUSIK: Jaha inget här idag igen.

Jag säger Tjingeling!

lördag 24 augusti 2024

Lördag 24/8-2024 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov illa fram till åtta kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så la jag mig igen fram till 13:30 tiden. Sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med potatis och sås och såg två sista avsnitten av umberella serien när jag åt. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha inget här idag igen.

ROMAN: Och inget här heller idag.

MUSIK: Och så dito här med.

Säger Tjingeling!

fredag 23 augusti 2024

Fredag 23/8-2024 19:33

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov inte bra inatt och kom igång idag till fem tiden kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag skulle tvätta idag till tolv och då var jag nere med tvätten och sedan upp igen. Ja idag tog jag mina sömn tabletter imorse när jag skulle ta de andra tabletterna så idag har jag varit seg hela dagen. Så jag la mig igen till ett tiden då jag var nere och hängde upp tvätten och sedan stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så sedan till 15:30 tiden var jag nere igen och fick upp tvätten och sedan till 16:45 gick jag igång med middagen hade idag kebab och pommes och sås såg ett avsnitt av samma serie jag såg igår och sedan efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Jo så gick jag igång med skannern idag till nio tiden är klar på musikdatorn men denna går ännu.

TRÄNING: Jaha inget idag igen.

ROMAN: Och jaha inget här igen heller.

MUSIK: Och jaha igen inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling!

torsdag 22 augusti 2024

Torsdag 22/8-2024 19:32

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen sov dåligt fram till åtta tiden idag kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så la jag mig igen och låg idag fram till 13:30 tiden innan jag kom ur sängen. Sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med potatis och sås idag igen och såg idag två avsnitt av samma serie umberella igen. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha inget idag på denna punkt.

ROMAN: Och det samma här igen.

MUSIK: Och dito här med.

Jag säger Tjingeling!

onsdag 21 augusti 2024

Onsdag 21/8-2024 20:05

DAG: Jaha till natt inatt vaknade jag igen till två tiden sedan låg jag till fyra tiden och somnade sedan till fem tiden låg sedan vaken till sex då mobilen ringde sedan snuzzade jag till sju tiden sedan ställde jag mobilen på ringning till 8 och så låg jag till 8:20 då jag gick till läkaren. Sedan gjordes undersökningen och det gick bra och jag hade inte någon cancer sa han i alla fall så en bra sak är klar sedan gick jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Och när jag kom hem fick jag i mig frukosten och så la jag mig igen. Sov då till 14:40 då mobilen ringde och jag skulle till gymmet men jag hoppade det idag för jag var illa seg efter tidig morgon. Så sedan till 16:00 tiden gick jag igång med middagen såg idag första avsnittet på ny gamla serien umberella på netflix såg innan ett avsnitt av annan serie innan detta. Sedan efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha hoppade allt idag men det tar jag igen tills måndag igen nästa vecka då vill säga.

ROMAN: Jaha inget idag heller jag väntar på svar från förlag har tre till som skall svara och så hoppas jag får svar från sköterskan om tabletterna förhoppningsvis denna veckan vi håller tummarna för det tack.

MUSIK: Och nej inget här idag heller.

Jag säger Tjingeling!

tisdag 20 augusti 2024

Tisdag 20/8-2024 19:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom igång idag till 7 tiden och kom sedan ur sängen till 8:30 la jag igen och låg till tolv tiden då jag kom ur sängen och fick igång min runda att handla lite sedan till apoteket och fick min tandkräm och så hem igen. Fick igång middagen till 15:00 hade idag fiskpinnar och mos gott mos. Såg idag sista avsnittet av serien jag såg och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Så skall jag ta laxeringsmedlet idag och sedan igen imonn innan jag går till läkaren.

TRÄNING: Jaha har packat väskan så får vi se om det blir något imonn eller inte. Skall upp till sex och sedan ta medlet och så gå till 8:30 till läkaren.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling!

måndag 19 augusti 2024

Måndag 19/8-2024 20:02

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit kass natt inatt sov illa fram till 7 tiden kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så la jag mig igen låg till tolv tiden då mobilen ringde det var en som ringde fel så jag la mig igen. Låg idag till 14:00 tiden kom sedan ur sängen till 14:20 och stack sedan till gymmet till 14:50 tiden men idag tappade jag farten och la ner gången idag och gick hem. Fick igång med middagen och såg inte på nått idag igen. Men efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha fick inte gjort allt idag och så hoppade jag gången kass natt igen.

ROMAN: Jaha fick inget gjort idag heller.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling!

söndag 18 augusti 2024

Söndag 18/8-2024 19:31

DAG: Jaha till natt igen då ja och en vanlig natt inatt igen ja en kass natt igen. Kom igång idag till 7 tiden kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så la jag mig igen. Idag låg jag till tolv tiden kom igång idag till 12:30 då jag gick igång med träningsmaten sedan efter detta så la jag mig igen och låg till 14:30 tiden gick igång med middagen till 14:50 då jag skalade potatisen och så gjorde jag middagen. Hade idag kotletter med sås och såg ett avsnitt av samma serie jag såg innan har nu ett eller två avsnitt att se kvar. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha har packat väskan idag och sover jag inatt så kör jag igen tills imonn.

ROMAN: Ja jag hoppas på att få en tablett till att sova på så kanske jag kan gå igång med denna punkt igen.

MUSIK: Jaha inget idag heller.

Jag säger Tjingeling!

lördag 17 augusti 2024

Lördag 17/8-2024 19:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom igång idag till åtta tiden kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så la jag mig igen men så ringde datorn till tio och jag tog blodtrycket sedan la jag mig igen. Till 14:30 tiden då jag kom upp och fick igång middagen hade idag kyckling och potatis och sås och såg inte på nått idag men fick i mig två koppar kaffe efter detta ändå.

TRÄNING: Jaha inget här idag då igen.

ROMAN: Och nej inget här igen heller.

MUSIK: Och dito här med.

Jag säger Tjingeling!

fredag 16 augusti 2024

Fredag 16/8-2024 19:43

DAG: Jaha till natt igen då och en små kass natt igen kom igång idag till sju tiden kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått dag igen. Idag låg jag till ett tiden sedan till två tiden kom jag ihåg att jag skulle ut och handla lite idag och gjorde detta sedan hem igen. Gick igång med middagen nästan med en gång jag kom hem idag då var klockan runt 15:00. Så åt sedan middagen och fick i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Jaha inget idag.

MUSIK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling!

torsdag 15 augusti 2024

Torsdag 15/8-2024 19:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen inatt sov rätt kasst fram till sju tiden idag kom sedan ur sängen till 8:30 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag la mig igen och till ett tiden kom jag ur sängen. Sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med potatis och sås och såg ett nytt avsnitt av samma serie idag igen. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha inget idag på denna punkt.

ROMAN: Och nej inget här heller idag.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling!

onsdag 14 augusti 2024

Onsdag 14/8-2024 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom igång till fem tiden och kom sedan ur sängen till 8:30 idag fick i mig frukosten och så la jag mig igen låg till ett tiden sedan kom jag ur sängen. Sedan när klockan slog 15:00 stack jag till gymmet och sedan hem igen. Fick igång middagen och såg ett nytt avsnitt av samma serie jag såg innan. Har nu fyra till att se sedan är det ny serie att se. Fick inte i mig något kaffe idag igen.

TRÄNING: Jaha idag hoppade jag en övning för jag var rätt sen idag men det gick bra idag igen.

ROMAN: Jaha fick lite gjort idag när jag satt och väntade på att ta blodtrycket idag till 19:30, tiden.

MUSIK: Och nej inget idag heller.

Jag säger Tjingeling!

tisdag 13 augusti 2024

Tisdag 13/8-2024 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom igång idag till sex tiden kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så la jag mig igen fram till 12:00 då jag kom ur sängen igen och sedan till 12:25 stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så sedan till 14:00 så gjorde jag mig redo för att gå till EKG kollen och sedan hem igen. Fick igång middagen till 15:45 tiden och sedan till 16:20 fick jag i mig tabletten och sedan två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha idag inget igen men tills imonn så kör jag igen om jag då sover vill säga vi hoppas på det eller hur?

ROMAN: Jaha vi får se vad läkaren säger om EKG han skall sicka det till en specialist som skall kolla det sedan kanske jag får en tablett till och kan sova bättre vi får se.

MUSIK: Och nej inget här igen.

Jag säger Tjingeling!

måndag 12 augusti 2024

Måndag 12/8-2024 20:04

DAG: Jaha inatt sov jag som innan rätt kasst igen kom igång idag till 6 tiden kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så sedan fick jag även i mig tabletterna och så sov jag ja eller låg till 13:05 då upp för att göra träningsmaten och sedan låg jag igen till 14:40 då jag gjorde mig i ordning för att gå till gymmet igen och sedan hem igen. Fick igång middagen och såg samma serie idag igen och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Jo jag glömde nog säga det i fredags men McAfee skyddet är lagat och fungerar som det skall körde den i fredags och det han gjorde fixade felet tack för det McAfee support.

TRÄNING: Jaha körde allt idag och jag var i tid på en minut så en bra träning idag.

ROMAN: Jaha inget idag eftersom jag fick göra träningsmaten idag och imonn är det EKG som gäller för mig till 15:00 så jag kommer bli sen imonn.

MUSIK: Jaha inget idag på denna punkt heller.

Jag säger Tjingeling!

söndag 11 augusti 2024

Söndag 11/8-2024 19:51

DAG: Jaha till natt igen då ja och en så där natt igen sov fram till sju tiden kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så la jag mig igen. Förs till 10 då jag tog blodtrycket och sedan till 12:00 då jag skulle ta vikten och sedan till 14:15 då jag skulle starta om mobilen och sedan innan detta till 14:00 då jag tog vikten. Så sedan gjorde jag lite på romanen ett tag mer om detta nedan. Så till 18:45 stack jag till ICA för att handla lite ägg och lite till sedan hem igen. Men det var efter middagen. Och gick igång med middagen till 14:45 hade karréer med potatis och sås idag igen. Såg samma serie idag igen och efter middagen fick jag i mig två koppar kaffe igen. Och jag glömde göra träningsmaten idag för göra imonn innan jag sticker till gymmet.

TRÄNING: Har packat väskan och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn.

ROMAN: Jaha idag till 13:00 tiden fick jag gjort lite idag i alla fall skrev ett par saker och kommer nog göra fram över med men inte imonn då skall jag göra träningsmaten.

MUSIK: Jaha inget idag igen.

Jag säger Tjingeling!

lördag 10 augusti 2024

Lördag 10/8-2024 19:37

DAG: Jaha till natt igen sov så där inatt igen som jag brukar göra nu och sedan till 7 tiden kom jag igång och kom sedan ur sängen till 8:30 och sedan var jag uppe till 13:30 tiden då jag la mig igen låg till 15:30 då jag gick igång med middagen och jag kommer inte göra om detta och jag kommer lägga mig igen efter jag gått upp så jag inte kommer igång med middagen så sent som idag. Var klar med middagen till 16:10 tiden och sedan till 16:20 fick jag i mig tabletten och sedan maten helt och så fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha packade just väskan och jag är redo för att köra till måndag igen.

ROMAN: Ja vi får se hur jag gör med denna punkt om jag inte sover bättre än detta sedan med.

MUSIK: Jaha inget här igen.

Jag säger Tjingeling!

fredag 9 augusti 2024

Fredag 9/8-2024 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt vaknade jag till tre tiden låg sedan vaken till åtta tiden och sedan ringde mobilen till 8:30 och kom ur sängen idag till nio tiden idag var jag trött att komma upp efter kass natt igen. Men fick i mig frukosten och så bäddade jag sängen och sedan till 12:00 stack jag ner med tvätten och sedan upp igen. Och sedan ner igen till ett tiden och hängde upp den samma och så stack jag till ICA och sedan till apoteket och sedan hem igen. Så till 15:30 var jag nere igen och fick upp tvätten och så gick jag igång med middagen hade idag karréer och potatis och sås och såg ett nytt avsnitt av samma serie idag igen. Sedan fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha inget här idag igen.

ROMAN: Och nej som jag trodde så sover jag inte bra och jag kan inte skriva då även om jag fick till lite inatt när jag låg och tänkte på lite annat.

MUSIK: Och nej inget här idag heller.

Jag säger Tjingeling!

torsdag 8 augusti 2024

Torsdag 8/8-2024 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och en vanlig natt inatt så ja kass igen sov inte bra inatt och kom sedan igång idag till 8 tiden och kom sedan ur sängen till 8:30 och fick i mig frukosten och så la jag mig igen till 13:30 tiden då posten kom med dåliga besked jag fick från närhälsan och det var blod i avföringen och jag skall ta prov till den 21 så får vi se vad det är. Men jag tror att det är cancer så får jag en glad överraskning om det inte är det. Jaha sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med potatis och sås igen såg ett avsnitt av samma serie och sedan fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha inget idag igen.

ROMAN: Jaha har pillat lite idag när jag tog blodtrycket så får vi se hur det går sedan om jag sover bättre eller inte.

MUSIK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling!

onsdag 7 augusti 2024

Onsdag 7/8-2024 20:06

DAG: Jaha till natt igen då ja och en väldigt bra natt inatt sov okey fram till sju tiden kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Men eftersom natten var okey så la jag mig inte alls idag. Jag spelade lite Metroid dread och det gick bra idag med. Sedan till 14:40 gick jag igång med att ta mig till gymmet och sedan hem igen. Fick igång middagen och såg en serie warrior på Netflix idag igen men inget kaffe idag.

TRÄNING: Jaha fick hoppa en övning idag igen killen körde massor set och gav inte upp så det gjorde jag idag men annars gick allt bra idag. En bra dag idag.

ROMAN: Jaha om jag sover som inatt så kan jag komma igen på denna punkt men det tror jag inte heller.

MUSIK: Jaha inget idag igen.

Jag säger Tjingeling!

tisdag 6 augusti 2024

Tisdag 6/8-2024 19:31

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen sov inte bra inatt igen. Kom igång till 7 tiden och kom sedan ur sängen till 8:30 efter detta så la jag mig igen fram till 13:00 tiden. Var sedan uppe ett tag men la mig igen och så till 13:30 stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Sedan gick jag igång att spela Metroid igen och idag gick det bra igen. Så sedan när klockan slog 15:00 gick jag igång med middagen. Hade idag kyckling och potatis och sås såg inte på nått idag när jag åt och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn.

ROMAN: Jaha vi får se hur det går med denna punkt jag hoppas att jag sover bättre till nästa vecka igen då skall bieffekten av tabletterna gått bort hoppas jag i alla fall.

MUSIK: Jaha inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling!

måndag 5 augusti 2024

Måndag 5/8-2024 20:04

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen inatt kom igång idag till sju tiden kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag har legat på sängen hela dan idag ja i alla fall till 13:30 sedan var jag uppe lite och sedan till 15:00 stack jag till gymmet och sedan hem igen. Fick igång middagen och såg ett nytt avsnitt av samma serie jag såg innan. Så efter detta fick jag inte i mig kaffe idag igen. Och nu är jag här igen. Kort blogg idag igen.

TRÄNING: Jaha körde inte allt idag igen hoppade en övning för jag var lite sen idag men jag gick och var sedan klar i tid en bra dag idag.

ROMAN: Jaha inget idag igen.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling!

söndag 4 augusti 2024

Söndag 4/8-2024 19:32

DAG: Jaha idag när jag vaknade trodde jag att det var måndag idag och fick i mig två mackor extra idag. Sov så där inatt rätt kasst och vaknade  sedan till 7 tiden kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag heller kom på vid frukosten att det var söndag idag, Har sedan legat mest på sängen idag och sedan spelat Metroid dread men det gick inte bra idag igen så ja la ner tillslut. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade korv och bröd idag igen och såg ett nytt avsnitt av samma serie jag såg innan. Sedan efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha idag packade jag väskan och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn.

ROMAN: Jaha inget idag heller.

MUSIK: Ja inget idag heller.

Jag säger Tjingeling!

lördag 3 augusti 2024

Lördag 3/8-2024 19:31

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt sov okey fram till 7 tiden kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har spelat Nintendo men idag gick det så där att spela. Så sedan till 14:00 stack jag till ICA för att handla lite ägg och lite till glömde det igår sedan hem igen. Gick sedan igång med middagen till 15:00 tiden hade idag hamburgare och mos gott mos. Såg igen en serie när jag åt och fick sedan i mig två koppar kaffe igen. Imonn skall jag klippa mig skulle ha gjort detta innan men glömde så jag får göra tills imonn.

TRÄNING: Jaha inget idag heller.

ROMAN: Jaha om jag sover okey ett par nätter till så kanske jag kan gå igång igen med denna punkt.

MUSIK: Jaha inget idag på denna punkt.

Jag säger Tjingeling!

fredag 2 augusti 2024

Fredag 2/8-2024 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt sov okey fram till sju tiden då jag satte igång mobilen för ringning och väntade på att klockan skulle slå 8:30 sedan till 8:40 tiden ringde läkaren och så bytte jag tabletter och så tog jag sista provet på bajsprovet och så gick jag till närhälsan och lämnade detta. Sedan stannade jag på apoteket och fick mina nya tabletter och så till ICA för att handla lite sedan hem igen. Då var klockan redan 11:30 för jag fick vänta på att ta blodtrycket till tio sedan gick jag till och lämnade provet. Så efter detta så har jag spelat Metroid och det gick bra idag igen men annars har jag inte gjort så mycket. Jo till 14:00 tiden kontaktade jag McAfee men fick inte gjort nått idag för göra till tisdag igen hoppas jag. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag korv och bröd och klyft och såg ett avsnitt av warrior igen. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Och just nu håller jag på att testa teams från Microsoft på min andra dator om jag kan få dessa att koppla ihop sig eller inte håller på just nu.

TRÄNING: Jaha inget idag på denna punkt.

ROMAN: Och nej inget här heller idag.

MUSIK: Och dito här med.

Jag säger Tjingeling!

torsdag 1 augusti 2024

Torsdag 1/8-2024 19:31

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom igång idag till 7 tiden var vaken där emellan med så så där natt inatt. Kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Har legat på sängen idag mest hela dagen. Men till 14:00 kom jag på att jag inte hade lök så fick gå ut och köpa idag sedan hem igen. Och så gick jag igång med middagen hade idag hamburgare och pommes och såg ett avsnitt av serien warrior igen på Netflix idag när jag åt. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Jo imonn till 8:30 så ringer läkaren om mina tabletter får se vad han säger om det då. Jo så har jag spelat metroid dread idag men och det gick bra idag igen.

TRÄNING: Jaha inget idag på denna punkt.

ROMAN: Nähä ingen idag heller.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling!