måndag 1 april 2024

Måndag 1/4-2024 20:11

DAG: Jaha till natt igen då ja och när jag la mig igår så var grannen igång igen låg nog till mellan två och tre innan jag somnade igår. Sov sedan till sju tiden men somnade idag om och kom sedan igång igen till nio tiden kom sedan ur sängen till 10:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 11:30 och körde idag till 14:20 tiden sedan till 15:00 stack jag till gymmet och sedan hem igen. Fick igång middagen och såg sedan ett avsnitt på en ny serie idag såg igår och i förrgår med 3 Body problem heter den och kommer i åtta delar på Netflix. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Och så har jag idag gått igång med ryggövningar igen har haft ont ett tag men idag så gick jag igång med detta så hoppas jag att problemet mer ryggen går bort på ett par veckor igen.

TRÄNING: Jaha körde inte en övning idag det var fullt och jag orkade inte vänta idag så jag hoppade en övning idag. Sedan till 18:00 gick jag igång med ryggövningarna igen skall köra dessa i en månad tror jag räcker.

ROMAN: Jaha kom igång idag sent det var rätt mycket att läsa idag och jag kom igång med att skriva till 13:45 tiden så jag hann inte klart idag får ta tills imonn igen kan bara hoppas att grannen är tyst då.

MUSIK: Jaha inget idag på denna punkt.

Jag säger Tjingeling! 

Inga kommentarer: