måndag 9 september 2019

Måndag 9/9-2019 19:34

DAG: Jaha till  natt igen då ja och en rätt okey natt trodde jag idag när jag vaknade idag till nio tiden kom ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång att skriva idag. Men jag kom inte till skott förrän till 13:30 idag jag låg på sängen och tänkte jag kommer igång till ett sedan mer och så mer. Men jag kände då att jag var trött och tänkte jag ligger ett tag så blir jag pigg igen. Men det tog till 13:30 från 10:30 innan jag var pigg nog idag. Så körde romanen idag till 14:30 då la jag av och väntade på att klockan skulle slå tre. När den gjorde detta så stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Såg slutet av filmen idag när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Ja jag gjorde inte mer idag men en rätt okey dag idag.

TRÄNING: Ja körde idag och jag var rätt sen idag tog tid idag att köra men jag var trött idag med. Men jag fick allt gjort idag i alla fall.

ROMAN: Ja jag fick idag en timme och jag kom på rätt mycket idag men jag hade problem att passa in det idag fick gå långt fram för att få med det idag. Och jag kör tills imonn om jag sover vill säga.

Jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: