torsdag 5 april 2018

Torsdag 5/4-2018 20:20

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vaknade till nio tiden och kom ur sängen till elva tiden fick i mig frukosten och så kollade jag om pengarna drogs och det hade de gjort. Så långt bra men jag vet inte om bytet kommer gå imonn tror inte det men jag har 100 att leva på fram tills jag får nya kortet. Ja jag har nya kortet men det finns ju inga pengar på det. Så mer? Jo jag gjorde inte nått idag heller men till tre så stack jag till träningen och sedan hem igen. Och idag stretchade jag igen och ja det gjorde ont idag mer om detta nedan. Så efter detta så fick jag i mig en middag och en kopp kaffe. Så mer? Nä kommer inte på mer idag jo jag vann igår igen som ni såg om ni kollade mitt Twitter igår 80 på jokern gott mos. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Jaha idag körde jag hela stretchen och det gjorde ont idag efter så långa uppehåll. Men kör jag så kommer det går bort så jag hoppas att jag sover så jag kan köra sedan med.

ROMAN: Nej inte nått idag igen måste sova bättre nu så jag kan komma igång igen på denna punkt. Imonn skall jag sms:a så får vi se vad som händer. Om jag kan få nya tabletter eller inte.

TECKNING: Ja kör till söndag igen.

MUSIK: Ja kanske till tisdag igen då om jag inte sover och jag sover så pass bra ändå att jag kan köra.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: