fredag 6 april 2018

Fredag 6/4-2018 20:04

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen vaknade idag till nio tiden kom ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och så gjorde jag inte nått idag jo jag fick ett samtal till ett tiden. Så sedan stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Och nej den nya banken har inte gått igång så det kommer nog ta en vecka men jag hoppas att det går igång till tisdag nästa vecka igen då är det sju dagar nä det är fem dagar och det blir en vecka då. Ja arbetsdagar ger en vecka då hoppas jag. Så mer? Jo jag har nu 20 kvar att leva på så jag hoppas att banken kommer till nästa vecka igen. Så mer? Jo kom hem och gick igång med middagen till fyra tiden hade idag korv och stripes och såg ett par serier idag när jag åt. Jo jag kontaktade läkaren som är på semester kommer nästa vecka om tabletter då. Så mer? Jo jag gick igång med skann till elva tiden idag på båda datorerna. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn då jag skall stretcha igen hoppas jag om jag sover vill säga.

TRÄNING: Ja kör tills imonn om jag sover vill säga och det hoppas jag gör så pass att jag kan köra stretchen igen har hållit upp för länge nu.

ROMAN: Ja inte nått idag men kanske tills imonn annars så hoppas jag att jag kan få nya tabletter så jag sover lite bättre sedan men det kommer inte förrän till nästa vecka någon gång.

TECKNING: Ja jag kör till söndag om inget annat händer.

MUSIK: Ja kan nog inte köra till tisdag om jag inte fått nya banken men kanske kan jag lyssna igen då om jag inte sover och sover kasst så jag inte kan sjunga.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: