tisdag 10 april 2018

Tisdag 10/4-2018 20:21

DAG: Jaha till natt och igår gick jag igång med två sömn kollar och jag sket sig det gick inte ha igång två så jag fick ingen data alls inatt. Men jag sov kasst till morgonen jag vaknade ett antal gånger och till 10:30 tiden kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Så sedan ringde jag idag till banken och som jag trodde kommer det ta längre tid de sa tre dagar sedan en vecka och nu? Jag hoppas att det är klart till fredag, men det återstår att se. Så jo jag stack till ICA idag för att handla lite och nu har jag inte mycket kvar så jag vill ha nya kortet och nya banken snart igen. Sedan kollade jag musiken och den är väl okey men inte nått jag kommer lägga ut. Om jag inte lär mig sjunga bättre vill säga. Så sedan gick jag igång med middagen till tre tiden hade idag kotletter med pommes och såg resten av filmen jag såg igår. Den var så där igen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja kör till torsdag igen så hoppas jag att jag sover med. Men kanske imonn så får jag nya tabletter så kan jag testa dem.

ROMAN: Ja nu är det länge sedan jag körde här men kanske tills imonn om jag sover vill säga.

TECKNING: Ja jag kör till söndag.

MUSIK: Ja idag så lyssnade jag och det är väl okey men inte bra jag kan inte sjunga som jag vill ännu skall jag göra det så måste jag sjunga varje dag i en månad. Så tror jag att jag kan hitta min röst men jag skall köra senare igen men inte idag.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: