måndag 2 april 2018

Måndag 2/4-2018 20:18

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov inte bra men kom ur sängen till 11:00 tiden. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med inte nått idag. Jag sket i alla idag igen. Så till tre tiden stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen såg två serier idag när jag åt. Så mer? En skit dag idag och som vanligt börjar den med en skit natt. Så mer? Jo imonn skall jag ut till banken och byta så hoppas jag att det är klart till fredag och allt alla räkningarna betalas i tid imonn skall se idag till tolv om de går iväg. För imonn så byter jag och då måste allt vara betalat så jag hoppas att de går idag till tolv. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger ses igen imonn. Jo efter att jag har bytt bank så skall jag ta och radera datorn och sedan ominstallera den men det blir nog till nästa vecka igen. Jag lyckades radera en användare och då är det enda att göra att ominstallera hela datorn så kan det gå.

TRÄNING: Ja idag skulle jag ha roterat övningarna men kom på det idag när jag redan hade gått igång så jag gjorde halva rotationen idag kör igen till torsdag då med hela rotationen igen.

ROMAN: Ja inget idag heller men jag kommer igen om inte förr så till när jag får nya tabletter hoppas jag.

TECKNING: Ja kör till söndag så hoppas jag att jag sover natten innan denna gång.

MUSIK: Ja vi får se när jag kör denna punkt kanske imonn om jag kommer igång tidigt för jag måste iväg så fort som möjligt imonn så bytet går snabbt.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: