söndag 8 april 2018

Söndag 8/4-2018 20:13

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag vaknade idag till åtta tiden och låg sedan fram till elva innan jag kom upp och fick i mig frukosten. Så sedan dröjde det till ett tiden innan jag gick igång med att dammsuga. Så efter detta så satte jag igång att teckna gjorde detta fram till tre tiden då jag gav upp för dagen. Och så gick jag igång med middagen hade idag pepparbiffar och ris och pepparsås och såg en film nya beck när jag åt idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn så hoppas jag att banken kommer till imonn eller till tisdag vi får se hur det går med det. Jag måste ändra alla kort sedan det är rätt många jag har på kortet så det kommer ta tid och alla kan jag inte göra för då måste jag betala med en gång och det har jag inte pengar till idag ja eller imonn.

TRÄNING: Ja kör imonn har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag imonn.

ROMAN: Ja jag hoppas jag kör imonn men vi får se hur natten är som vanligt.

TECKNING: Japp körde idag och det gick okey men jag hann inte allt idag så jag har att göra till söndag igen. Sedan kommer nog nästa brev till veckan där på.

MUSIK: Ja till tisdag om jag inte sover om jag inte sover allt för kasst då gör jag inte nått men vi hoppas på det första. Ja eller jag hoppas att jag sover och kör roman istället.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: